Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017

Όλα τα "καλά παιδιά" της παγκοσμιοποίησης (ΕΛΙΑΜΕΠ, Bilderberg, ΜΚΟ και Σόρος) στη ΝΔ


Στην Θεσσαλονίκη, στο 7ο και τελευταίο προσυνέδριο της ΝΔ, που θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ένα από τα ιστορικά στελέχη του κόμματος που θα κάνει την επανεμφάνισή της: η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου
(σχόλιο ο Παιδαγωγός: Η τότε Υπουργός Παιδείας της ΝΔ, με πρόσχημα το ότι δεν υπάρχουν ειδικοί χώροι για "τόσο σημαντικό μυστήριο της Εκκλησίας", ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την εξομολόγηση στα σχολεία


Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

υπ’ αρ. πρωτ. 76992/Γ2/27.7.2006
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


«Με αφορμή ερωτήματα που τέθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας από διευθυντές σχολείων, από γονείς μαθητών και από εκκλησιαστικές αρχές σχετικά με το μυστήριο της εξομολόγησης στα σχολεία, σας γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:

Η τέλεση του μυστηρίου της εξομολόγησης, ενός από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας, προϋποθέτει διακριτικότητα, ήρεμο περιβάλλον και κατάλληλη ψυχική προετοιμασία. Επιπλέον, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας του μυστηρίου, το οποίο σημειωτέον δεν αποτελεί μέρος της γνωστικής διαδικασίας ούτε ξεχωριστή δραστηριότητα που υπάγεται στο μάθημα των θρησκευτικών, η τέλεσή του απαιτεί την εκούσια και συνειδητή προσέλευση του μαθητή, καθώς και την επιλογή κατάλληλου ιερέα, ο οποίος να ανταποκρίνεται στις υποκειμενικές πνευματικές του ανάγκες.

Για τους παραπάνω παιδαγωγικούς αλλά και θεολογικούς λόγους, κι επειδή στα σχολεία δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος ώστε να εξασφαλίζεται γαλήνη και εχεμύθεια κατά την τέλεση του μυστηρίου, η εξομολόγηση δεν μπορεί να τελείται μέσα στις σχολικές μονάδες.


Επισημαίνεται ότι ο Διευθυντής του Σχολείου, εφόσον λάβει γνώση από τον ενοριακό εφημέριο ότι τελείται το μυστήριο της εξομολόγησης ειδικά για τους μαθητές στους ναούς της περιοχής, το ανακοινώνει στο σχολείο».)







Το θέμα του προσυνεδρίου, στο οποίο θα δώσει το παρών όπως και σε όλα και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι «Για έναν νέο πατριωτισμό» και μεταξύ άλλων θα μιλήσουν και πολλοί επιστήμονες των Διεθνών Σχέσεων, όπως ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και αντιπρόσωπος της λέσχης Bilderberg στην Ελλάδα Λουκάς Τσούκαλης, ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και υπεύθυνος του Navarino Network Δημήτρης Καιρίδης, ο αν. καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κώστας Υφαντής, ο αν. καθηγητής Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Δημήτρης Σκιαδάς κ.ά. Επίσης θα τοποθετηθούν οι τομεάρχες Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος και Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.


Πατριωτισμός αλά ΕΛΙΑΜΕΠ, Bilderberg, ΜΚΟ και Σόρος η ΝΔ !




Tον λατρεμένο της "οικογένειας", κ. Μπουτάρη δεν βλέπουμε κι ανησυχούμε ! Λίγο όμως, καθώς, ο Κυριάκος σίγουρα θα τον καλέσει (με την ευγενική μεσολάβηση του ΣΚΑΪ Σόρος πάντα....)
Πηγή

Σχόλιο αναγνώστη :

ΝΑΙ υπαρχουν ολοι αυτοι στη νουδουλα αλλα απο την αλλη υπαρχει το αντιβαρο ο μακης ο μυκονιαν ο βοριδης.
ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Τραγέλαφος: Ο Βορίδης που ψήφισε «σύμφωνο συμβίωσης» και τζαμί κατηγορεί τον Σύριζα ότι «γκρεμίζει τις παραδοσιακές αξίες»!


opaidagogos



Το διαβάσαμε από το: Όλα τα "καλά παιδιά" της παγκοσμιοποίησης (ΕΛΙΑΜΕΠ, Bilderberg, ΜΚΟ και Σόρος) στη ΝΔ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/11/bilderberg.html#ixzz4zlKKpLSK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου