Σάββατο, Αυγούστου 20, 2016

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έξαλλοι οι Τούρκοι με την Ελληνίδα δικηγόρο των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, Σταυρούλα Τομαρά, γιατί τους γύρισε την πλάτη κατάμουτρα, όπως υποστηρίζουν, όταν της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις στις τουρκικές κάμερες για την υπόθεση.

Με βαριές φράσεις όπως θρασεία, κλπ, τα τουρκικά ΜΜΕ επιτίθενται στην δικηγορία Σταυρούλα Τομαρά γιατί αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων για την υπόθεση των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών ενώ είναι σε εξέλιξη οι συνεντεύξεις τους για την υπόθεση του αιτήματος χορήγησης πολιτικού ασύλου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, η Ελληνίδα δικηγόρος απαίτησε να απομακρυνθούν οι τουρκικές κάμερες και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι από το μέρος όπου δίνονταν η συνέντευξη.
Η Άγκυρα είναι προφανώς οργισμένη με τις συνεχείς καθυστερήσεις στην υπόθεση και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η ελληνική πλευρά κωλυσιεργεί σκόπιμα ενώ θα έπρεπε, σύμφωνα με την άποψη τους, να παραδώσει αμέσως τους οχτώ Τούρκους προδότες στην τουρκική δικαιοσύνη για την συμμέτοχη τους στο πραξικόπημα και κυρίως στην απόπειρα δολοφονίας του Ταιγίπ Ερντογάν.
Όσον αφορά για τους υποδίκους, τα τουρκικά ΜΜΕ τους υπόσχονται… «άνετη» με όλα τα “κομφόρ” που προσφέρει η τουρκική δικαιοσύνη αντιμετώπιση, μόλις εκδοθούν στην χώρα τους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου