Τετάρτη, Μαΐου 30, 2018

Ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο χριστιανική κηδεία (Βίντεο)

Απευθυνόμενος προς κατοίκους και φορείς της Ναυπάκτου όπου βρέθηκε για να ευχηθεί στον εορτάζονται μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως κατά την πρόσφατη συνάντηση τους, ο Μανώλης Γλέζος, όχι μόνο του αποκάλυψε ότι θέλει να κηδευτεί και ταφεί χριστιανικά αλλά του ζήτησε να φροντίσει ο ίδιος ώστε να μην συμβεί κάτι διαφορετικό. Ο διάλογος όπως τον μετέφερε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι χαρακτηριστικός: Διαβάστε περισσότερα »




4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/10/15

    δόξα τω Θεώ.
    Είναι και υπήρξε και ψυχούλα και ψυχάρα.
    Ποιός θα κατέβαζε τη Γερμανική σημαία στην Ακρόπολη με τέτοιο ρίσκο;
    Κι ακόμη μέχρι πρόπερσι στην πρώτη γραμμή της μάχης μαζί με τον Θεοδωράκη μπροστά στη Βουλή.
    Ο Κύριος να συνεχίζει να τον φωτίζει, έστω και ανεπιγνώστως για τον ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατροπη στο 90' κ μενει καγκελο ο μισανθρωπος διαβολος.!χεχε Εστω την υστατη στιγμη,σαν αλλος εκ δεξιων ληστης,λες κυριε Γλεζο ''μνησθητι μου Κυριε εν τη βασιλεια Σου''.!Πολυ καλο,δε λεω,και θα ληφθει υποψιν απ'Τον Παντοκρατωρα,ομως δεν αρκει.Χρειαζεται ταπεινα Θεια εξομολογηση κ Θεια κοινωνια για να ειναι Χριστιανα τα τελη σου κ να κερδισεις αιωνια ζωη.Δεν ειναι τιποτα.Μπορεις να το κανεις.Σκεψου απλα πως δεν εισαι απολυτως τιποτα μπροστα Στον Χριστο.Του ζητας συγχωρεση κ ξεκινας το αιωνιο ταξιδι σου οποτε Εκεινος το ορισει.Την συμπαθεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/10/15

      Σωστά , σωστά, ωραίος. Να προσέχουμε κι εμείς ωρέ...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/15

    Ελπιζω αυτη τη φορα να εισακουσθει η επιθυμια του Μανωλη Γλεζου και οχι να πεταχτει στα σκουπιδια οπως εγινε με τον Χαριλαο Φλωρακη. Αν και τοτε οι Αγιορειτες πατερες διαβασαν την νεκρωσιμη ακολουθια απο το μοναστηρι τους την ωρα που γινοταν η πολιτικη κηδεια. Ειναι μεγαλη η ευθυνη του Αρχιεπισκοπου πρωτα απεναντι Στον Θεο και μετα στην επιθυμια του Μανωλη Γλεζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή