Ζει ο Θεος !

Ζει ο Θεος !

Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2015

Για τη σημερινή ταλαιπωρία του ελληνικού λαού ποιοί φταίνε;


Για τη σημερινή ταλαιπωρία 
του ελληνικού λαού ποιοι φταίνε;

του Φαίδωνα Χριστοδουλάκη, 
ΜΑ. Θεολογίας*

Επιμέλεια Σοφία Ντρέκου

Ηθικό δίδαγμα ιστορικής προέλευσης: Για τη σημερινή ταλαιπωρία του ελληνικού λαού φταίνε αναμφισβήτητα όλοι εκείνοι οι πρόγονοί του, που σε Αλβανία, οχυρά Ρούπελ και Κρήτη, καθυστέρησαν τον Άξονα να πραγματοποιήσει το όραμα της «Ενωμένης Ευρώπης» κι εγκαίρως να μπουκάρει στην αχανή Ρωσία πριν εμφανιστεί ο στρατηγός Χειμώνας όπως έλεγε κι ο Μέγας Ναπολέων.

Οι μηχανοκίνητες ταξιαρχίες των Waffenss, αποτελούμενες από την ελίτ των Γερμανών, Δανών, Σουηδών, Ολλανδών, Φιλανδών, Τσεχοσλοβάκων, Εσθονών, Ουκρανών κτλ, έχασαν από το Κόκκινο στρατό λόγω ΚΥΡΙΩΣ κακού timing κι οι απόγονοί τους αυτό δεν το ξέχασαν ΠΟΤΕ.

Τα τευτονικά-ναζιστικά ιδεώδη του Υπερανθρώπου βούλιαξαν στις Ρώσικες στέπες ΕΞΑΙΤΙΑΣ κυρίως της αντίστασης μιας χούφτας «ξυπόλυτων» μαχητών κάπου στα Νότια Βαλκάνια, μιας ράτσας που έλεγε ότι κατάγεται από αρχαίο γένος και το απεδείκνυε στη πράξη. Μας τιμωρούν ετεροχρονισμένα για ένα παλιό ΟΧΙ κυρίως.

Υ.Γ. Η δίκαιη οργή μας για τον Φον Σόϊμπλε, μην μας κάνει να καταφερόμαστε με απρέπεια κι απανθρωπιά ενάντια στην αναπηρία, για το όνομα του Θεού!


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/3/17

    Εκτος απο το ΟΧΙ στην Αλβανια μας τιμωρουν επισης και για τη μαχη της Κρητης.....
    Κι αυτο δεν το ξεχασαν ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή