Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

Ψήνεται Πολιτειακή Εκτροπή από τους έξω; ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ‏

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ 15  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Ότι και να ¨ψήνουν¨ οι τοκογλυφικές αγορές με ορίζοντα τον ερχόμενο Μάρτιο στο τέλος η ΠΑΝΑΓΙΑ, η Μητέρα του Ελληνικού Έθνους θα τους τσουρουφλίσει για τα καλά.
 
 
 
 
 
1
Συγκλονιστικό είναι το γεγονός που καταγράφει η παραπάνω φωτογραφία.
Ο Ιερός Ναός της ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ στην ΤΗΝΟ, καθημερινά κλείνει στις 18.30 μ.μ.και η από κάθε πλευρά του Συγκροτήματος πόρτες κλείνουν στις 11.00 μ.μ.. Χθες Βράδυ, Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30΄μ.μ., ο Νυχτοφύλακας που εκτελούσε την βάρδια του, παρακολουθώντας μέσα από κλειστό κύκλωμα τους εντός του Συγκροτήματος αύλειους χώρους, όταν άρχισε να ελέγχει και το εσωτερικό του Ιερού Ναού, έντρομος διαπίστωσε πως, εντός αυτού εκινείτο μία Σκιά, υπό μορφής Καλόγριας, την οποία πρόλαβε να αποθανατίσει με το κινητό του, την στιγμή που στεκόταν δίπλα στο Εικονοστάσι, όπου τοποθετείται το Σεπτό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης της ΤΗΝΟΥ !!!! Posted: Δεκεμβρίου 17, 2014 at 11:04 πμ http://www.pentapostagma.gr/
Οι Άγιοι ήδη εμφανίζονται οφθαλμοφανώς και στέλνουν μηνύματα στην Ελλάδα. Και όποιος πίστεψε- πίστεψε γιατί όλοι είναι ελεύθεροι να πιστέψουν ή να αμφισβητήσουν. Αλλά τον πόνο που μέρα με την ημέρα μεγεθύνετε κανένας δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει παρά μόνο οι τοκογλύφοι που τα βλέπουν όλα ρόδινα.
Τι μήνυμα μας στέλνει ο ΟΥΡΑΝΟΣ
¨μην φοβήστε ότι και να σας κάνουν οι έξω από εδώ, στο τέλος θα γίνει το σχέδιο του ΘΕΟΥ¨
Οι βασανιστές μας χωρίστηκαν σε καλούς και κακούς για να κάνουν το τέλος μας πιο επώδυνο.
Οι Κακοί Βασανιστές.
Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας,. Wolfang Schaeuble.
Μία ημέρα μετά την πρώτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει ότι τα δύσκολα δεν πέρασαν για την Ελλάδα, ωστόσο η χώρα μπορεί να σημειώσει περαιτέρω πρόοδο αν εφαρμόσει συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις. Παράλληλα κάλεσε τη χώρα να εφαρμόσει περισσότερες μεταρρυθμίσεις, στο πλαίσιο όσων έχει συμφωνήσει με τους δανειστές της. Όσον αφορά την προληπτική πιστωτική γραμμή, ο Schaeuble τη χαρακτήρισε «το κατάλληλο εργαλείο» για την Ελλάδα. bankingnews.gr 18/12/2014

Οι Καλοί Βασανιστές
Το Bloomberg με κεντρικό άρθρο του, που υπογράφεται από τους συντάκτες του, άρα είναι η κεντρική του άποψη για το θέμα της Ελλάδας, δεν διερωτάται, αλλά προτείνει λύση και μάλιστα απευθύνεται προς την Τρόικα. Το άρθρο έχει τον ενδεικτικό τίτλο «Το ελληνικό δράμα της ΕΕ χρειάζεται μια τελευταία πράξη». Και αυτή οφείλει να περιλαμβάνει μόνο μια κίνηση από την πλευρά των δανειστών: κούρεμα χρέους!
Όπως αναφέρεται στο άρθρο: «Η διαφορά που στοιχειώνει τους διεθνείς επενδυτές είναι ότι η ΕΕ και ειδικότερα η Γερμανία αρνούνται να διαγράψουν μέρος του δημόσιου χρέους της Ελλάδας. Ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι οικονομολόγοι αναγνωρίζουν πως η χώρα δεν μπορεί να σταθεί με αυτό το χρέος, ενώ η προοπτική ατέλειωτων ετών με λιτότητα μετατρέπεται σε πολιτικό δηλητήριο. http://www.iefimerida.gr/18|12|2014
Αυτές τις στιγμές οι βασανιστές μας παίζουν τα ρέστα τους . Τόσα χρόνια γνωρίσαμε τους εκβιασμούς τους.
Γνωρίζουμε ότι δεν θέλουν να διασώσουν την Ελλάδα αλλά να την υποδουλώσουν δίχως πόλεμο. ΚΑΙ έχουν για αυτό πολλά σχέδια εκτροπών και ανωμαλιών μέσα στα βρώμικα συρτάρια τους.
Έχουν μάλιστα και Ανατολικό γείτονα μας για να τους διευκολύνει με τις πιέσεις και τον γεωπολιτικό τσαμπουκά του.
Εχτές το πουλόβερ της απληστίας τους ξηλώθηκε όχι γιατί απέτυχαν να συγκεντρωθούν οι ψήφοι για πρόεδρο αλλά γιατί κατάλαβε το εγχώριο πολιτικό δυναμικό μας ότι δεν μπορεί πλέον να παίξει με την οργή των Ελληνικών Οικογενειών και δεν αναφερόμαστε σε ΄βολεμένους΄ νοικοκυραίους ακριβώς γιατί το είδος εξέλιπε και αντικαταστάθηκε από οργισμένους πολίτες που δεν ανέχονται όχι μόνο την υποτίμηση της λογικής αλλά αυτό που βλέπουν πια μπροστά τους δηλ να τους σέρνουν αυτούς και τα παιδιά τους τα επόμενα χρόνια αλυσοδεμένους στα σκλαβοπάζαρα της Παγκοσμιοποίησης των ανθρωποκτόνων τοκογλυφικών αγορών.
Κάτι ψήνουν τους τελευταίους μήνες τα ¨ρεμάλια¨ των τοκογλυφικών αγορών για την Ελλάδα μας.
Θα του βγει η θα τους γυρίσει μπούμερανγκ;

Πρέπει όλοι πιο δυνατά να φωνάξουμε από καρδιάς
¨δεν σας χρωστάμε,, εσείς χρωστάτε της Ελλάδος σε πνεύμα και σε αίμα αλλά και σε λεηλασίες σημερινές και παλαιές¨
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου