Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2014

Μπουτάρης, " άνθρωπος (κλειδί) των Εβραίων"

Μετά την είδηση που κανει το γύρω στο διαδύκτιο οτι με το αστέρι του Δαύιδ καρφιτσωμένο στο πέτο του εμφανίστηκε ο -εκ νέου- δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην ορκωμοσία του που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης είναι ό άνθρωπος κλειδί και επιλέχθηκε όχι τυχαία για να παίξει στο άμεσο μέλλον βασικό ρόλο στις εξελίξεις στα Εθνικά θέματα.

ας δούμε τα στοιχεία:








1. Ο Γ. Μπουτάρης ανήκει στον Σοσιαλιστικό Κομμουνισμό.

2. Η Σοσιαλιστική Κομμουνιστική ιδέα εμφανίζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη το 1909 από τον Εβραίο Αβραάμ Μπεναρόγια και πολλούς άλλους Εβραίους της Θεσσαλονίκης (Αποδείξεις ΕΔΩ).

3. Οι θέσεις των εξ αρχής ήταν η αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Θράκης ως ένα κράτος (με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ;)

4. Όταν η Μακεδονία και η Θράκη ενώθηκαν με την Ελλάδα, οι ΣοσιαλοΚομμουνιστές συνέχισαν τους αγώνες τους για την απόσχιση πλέον της Μακεδονίας και Θράκης από την Ελλάδα (αποδείξεις ΕΔΩ)

5. ξαφνικά πολλές δεκαετίες πίσω ένας Εβραίος, ο Τίτο αποκαλεί ένα κομμάτι της Γιουγκοσλαβίας "Μακεδονία" (Το παιχνίδι το ξεκινάνε εκ νέου από άλλο δρόμο)

6. Εδώ και πολλά χρόνια τα πάμφτωχα Σκόπια σπαταλούν χρήματα για την προπαγάνδα, δεν μας είπαν όμως που τα βρίσκουν, εμείς όμως ξέρουμε ότι ο Εβραίος χρηματιστής Τζορτζ Σόρρος είναι ο χρηματοδότης τους (αποδείξειςΕΔΩ)

7. Ο Μπουτάρης, ο "άνθρωπος των Εβραίων" μας ενημερώνει ότι οι Εβραίοι συγγενείς του, αποκαλούν την Θεσσαλονίκη "Ιερουσαλήμ" όπως και το ότι να έρχονται Εβραίοι για να προσκυνούν την γη των προγόνων τους

8. Όλες οι αντιρατσιστικές άρα και αντισημιτικές κατ επέκταση οργανώσεις, ανήκουν σε αριστερά ή ακροαριστερά ΣοσιαλοΚομμουνιστικά κόμματα...

9. αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος χρηματοδοτεί τα κομμουνιστικά κόμματα στην Ελλάδα;

10 αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος χρηματοδοτεί όλες αυτές τις αντιρατσιστικές άρα κατ επέκταση και αντισημιτικές οργανώσεις στην Ελλάδα;

11. αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος ο λόγος να μην αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες;

12. έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες ήταν οι σχέσεις των Εβραίων με τους Τούρκους επί Οθωμανικής αυτοκρ.; (αποδείξεις ΕΔΩ)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου