Τρίτη, Ιουνίου 24, 2014

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ:150.000 ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΣΤΗ ΦΕΤΕΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ (ΦΩΤΟ)

η σκηνή η σκηνή
Hellfest 2014 : ENA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
To φεστιβάλ που δημιουργήθηκε το 2006 αυτή τη χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και  η φετεινή ένατη επέτειός του σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών.Το παρακολούθησαν 150.000 άτομα παρά τις υψηλές

θερμοκρασίες.Η γενιά της Κόλασης  150.000 fans της μουσικής metal συνέρρευσαν  στο  Clisson (Loire-Atlantique) της Γαλλίας από την Παρασκευή ως και την Κυριακή. Η γαλλική εφημερίδα (Le Figaro 23/06/2014) μεταδίδει πραγματικά αποκαλυπτικές εικόνες.Είναι πλέον μακρυνό παρελθόν η εποχή που το φεστιβάλ του Benjamin Barbaud συγκέντρωνε δια της βίας 400 άτομα σε κλειστό γυμναστήριο στο Clisson.Πρωτοφανή προσέλευση, πολύ πάθος, καυτός ήλιος , αποπνικτική ατμόσφαιρα και  ντεκόρ σοφιστικέ στο φετεινό  Hellfest.

Festival-goers react during the Hellfest music Festival in Clisson
Από την Παρασκευή έως την Κυριακή σχεδόν 150.000 φεστιβαλιστές συναθροίστηκαν στην ύπαιθρο του για να απολαύσουν κάποια από τα μυθικά συγκροτήματα που συμμετείχαν αυτήν την  χρονιά.Μόνο την Παρασκευή την επονομαζόμενη  Γιορτή της Κόλασης  παρακολούθησαν 150000 για να δουν από κοντά τα μεγάλα ονόματα τους θρυλικούς Deep Purple και Aerosmith.Η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τους 30 βαθμούς που έδειχνε ο υδράργυρος.

Οι οπαδοί της hard-rock απτόητοι με τα συνήθη αξεσουάρ που απαιτεί η περίσταση δερμάτινα, αλυσίδες, σατανικοί κλόουν,. κέρατα βίκινγκς και ατέλειωτη κατανάλωση μπύρας από γιγαντιαίο  κέρας.
Στήθηκε ένας ολόκληρος καταυλισμός  camping όπου στρατοπεύδευσαν για μερόνυχτα οι λάτρεις της μέταλ.Η πολεμική ιαχή του νεορωμαικού πλήθους ήταν «Libérez l’apéro!».Δωρεάν ποτό.”Εις υγείαν” του Σατανά οι φεστιβαλιστές κατανάλωσαν 700.000 μπύρες…..Το ντεκόρ steam-punk ήταν αντάξιο της Disneyland του Παρισιού.Υπήρξαν ομάδες εθελοντών που εγγυήθηκαν την ασφάλεια και την οργάνωση του φεστιβάλ.

Το Hellfest διέθετε ένα εντυπωσιακό σκηνικό μια σιδεροκατασκευή αλλά και ντεκορ ατμού, άμμος και σκόνη που λεύκανε το χορτάρι και τα πρόσωπα.
Φωτορυθμικά πάνω στους Iron Maiden την « Σιδερένια Παρθένα » με τους πλέον σατανιστικούς στίχους. Το βράδυ της Κυριακής το κλείσιμο είχε τον σταρ τον ζωντανό νεκρό Ozzy Osbourne για να φήσει την ανάμνηση ζωντανή και την  προσδοκία σε αδημονία έως την επόμενη χρονιά.
η γενια του Σατανάη γενια του Σατανά


-
πανοραμικόπανοραμικόοι πρόσφυγες ικέτιδες του Σατανά όχι δεν είναι καταυλισμός σύριων προσφύγωνοι πρόσφυγες ικέτιδες του Σατανά όχι δεν είναι καταυλισμός σύριων προσφύγων
YΓ. το παρόν άρθρο αφιερώνεται στον κ.Ολάντ στον ψευδεπίγραφο πρόεδρο της Γαλλικής «Δημοκρατίας »  που με 13% τελευταίο εκλογικό ποσοστό κυβερνάει τη χώρα του και την ίδια ώρα κατηγορεί τον Πρόεδρο Άσσαντ ως δικτάτορα.Οι αλαουίτες είναι μειονότητα στη Συρία όχι ο Άσσαντ.Στο νεοαποικιοκράτη κ Ολάντ που την Πέμπτη είχε μυστικοσυμβούλιο με τους περισσότερους  υπουργούς συμπεριλαμβανομένου του Υπ.Άμυνας και του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών για να ορίσουν το σχέδιο αεροπορικών επιθέσεων κατά της μαρτυρικής Συρίας με πρόσχημα τη δράση της ΙSIS που η χώρα του επανδρώνει με λεγεώνα υπηκόων του τζιχαντιστών. (planetnonviolence.org) Στον κ.Ολάντ που ορέγεται να γίνει πλανητάρχης στη θέση του πλανητάρχη  και να επαναφέρει σε γαλλική κυριαρχία το πρώην προτεκτοράτο του.Την ώρα που η γενιά του Σατανά κατά χιλιάδες ξεφαντώνει στη Γαλλία και σηκώνει το ομοίωμα του σατανά με το πρόσχημα της πιασάδικης νεολαιίστικης μέταλ ο πρόεδρος Άσσαντ σηκώνει στο Καλαμούν τον Χριστό.Προχώρα Ολάντ το Ισραήλ ήδη ξεκίνησε σκότωσε το τελευταίο 24ωρο 10 σύριους στρατιώτες……
dimpenews.wordpress.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου