Κυριακή, Μαΐου 12, 2013

Συρία: Ένοπλοι εισέβαλαν σε Ορθόδοξο Μοναστήρι και το ρήμαξαν

Ομάδα ένοπλων μαχητών που πολεμά στο πλευρό των κομμάτων της αντιπολίτευσης επιτέθηκε στο αρχαίο Ορθόδοξο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, στην περιοχή Al Qusayr, 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα του Λιβάνου.





Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Τας, ο ηγούμενος Γκαντίρ Ιμπραχίμ ανέφερε ότι οι ένοπλοι αντάρτες, ανατίναξαν το καμπαναριό και κατέστρεψαν τον αρχαίο βωμό και την Κολυμβήθρα.
Επιπλέον, οι εισβολείς κατέστρεψαν άγαλμα του Προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης, ο οποίος λατρευόταν στη Συρία από Χριστιανούς και Μουσουλμάνους.


ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Οι Ισλαμιστές που τόσο τιμά και υπερασπίζεται το ψευτορωμέϊκο που μας κυβερνά, διαλύουν οτιδήποτε χριστιανικό στο διάβα τους κι αυτοί (οι ψευτορωμιοί) πληρώνουν με τα χρήματα των ελληνορθόδοξων τζαμιά για να προσεύχονται. Ουσιαστικά φτιάχνουν πυρήνες φανατισμένων ισλαμιστών μέσα στην χώρα μας που αργοπεθαίνει. Είναι άλλωστε πολυδιαφημιζόμενο το συνήθειό τους να αποκεφαλίζουν χριστιανούς on camera. Αλήθεια, τί απέγιναν οι σεβαστοί μητροπολίτες που απήχθησαν πριν 3 εβδομάδες? Γιατί τα ΜΜΕ τηρούν σιγήν ιχθύος επί τους θέματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. LITTLE ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ . ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ελληνίδα, μάνα, ορθόδοξη, πατριώτισσα, γέννημα και θρέμμα προσφύγων της Μ. Ασίας και από τους δύο μου γονείς. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ναι αν μου δοθεί "βήμα" δεν έχω αντίρρηση να γράψω ό,τι αφουγκράζομαι καθημερινά, ό,τι με πονάει και άρα πονάει και κάθε Έλληνα. Δεν νοείται να σιωπούμε όταν καταλύεται κάθε κράτος δικαίου, όταν οι αυτόχθονες κατακρεουργούνται και προστατεύονται οι ληστές, οι δολοφόνοι, οι έμποροι του θανάτου και τα κάθε λογής κακοποιά στοιχεία από όπου και αν αυτά προέρχονται. Δεν νοείται να σιωπούμε όταν "αγνοούνται" οι θρησκευτικοί ηγέτες που το μόνο που επιδιώκουν να παρέχουν είναι μόνον συσσίτια. Και η πνευματική τροφή? Αυτή που θα βοηθήσει να αποτινάξουμε τον ζυγό? Αυτή γιατί δεν περισσεύει? Μακρηγόρησα όμως και να με συγχωρείτε. Ευχαριστώ και πάλι.

      Διαγραφή
    3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

      ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ... ΑΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

      Διαγραφή