Σάββατο, Μαΐου 11, 2013

AMBER ALERT. Δύο παιδιά εξαφανίστηκαν. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!


Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 στις 17.00 το απόγευμα η ανήλικη Καλλιόπη (Πόπη) Τζαβάρα, 14 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Καμίνια, ενώ ο φίλος της, Λευτέρης Γκαραβέλας, 15 ετών, έφυγε την ίδια ημέρα στις 19.00 από το σπίτι του στην Μεταμόρφωση.

Η Καλλιόπη έχει κόκκινα μακριά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 60 κιλά.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και αθλητικά παπούτσια.


Ο Λευτέρης έχει ξανθά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,72 μ. και βάρος 65 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο-γκρι πουκάμισο, μπλε αμάνικο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (116000), καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe.
Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International), που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες.
Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών.
Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social Council) των Ηνωμένων Εθνών.

πηγή
http://koukfamily.blogspot.gr/2013/05/amber-alert.html

1 σχόλιο:

  1. Βρέθηκαν δόξα σοι ο Θεός στην Νάξο. Νεανική επιπολαιότητα, νεανικός έρωτας... Τουλάχιστον με αίσιο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή