Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ


Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείτε ανοιχτά και απο τον νέο πάπα εκλεκτό του Σαμαέλ. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς....
Ο Πάπας Βενέδικτος πήρε την εντολή να παραιτηθεί, και να τοποθετηθεί στη θέση του ένας καταλληλότερος πάπας που θα στηρίζει η λευκή ελίτ της εκκλησίας του Σατανά.

Το τσιράκι του Σαμαέλ, ο Πάπας Φραγκίσκος, σκοπεύει να βοηθήσει την παγκόσμια ελίτ να πετύχουν το στόχο τους να ενώσουν όλες τις θρησκείες του κόσμου σε μία ενιαία. Θα έχει συμβάλει στην καθιέρωση μιας ενιαίας παγκόσμιας θρησκείας για την ένδοξη "νέα εποχή" που ετοιμάζει η παγκόσμια ελίτ με κυβερνήτη τον Αντίχριστο και την Εικόνα του.
Αφότου εκδόθηκε, το εξώφυλλο του περιοδικού Time, δήλωσε ότι ο Πάπας Francis θα είναι ο « Νέος Παγκόσμιος Πάπας ", όπως αμέσως μετά την εκλογή του ο Πάπα Francis έχει καταστήσει απόλυτα σαφές ότι πρόκειται να προωθήσει τον οικουμενισμό, που αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Έχει μιλήσει για "την αποφασιστικότητα να συνεχίσει την πορεία του οικουμενικού διαλόγου ", και έχει ήδη πραγματοποιήσει μια σειρά από πολύ υψηλού προφίλ οικουμενικές συναντήσεις. Όχι μόνο έχει εργαστεί σκληρά για να πλησιάσει τους ηγέτες από διάφορες χριστιανικές παραδόσεις, αλλά και να αναγνωρίσει τους αμοιβαίους δεσμούς που αισθάνεται με όλες τις άλλες θρησκείες. Για παράδειγμα, σε μια πρόσφατη ομιλία του είπε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι οι μουσουλμάνοι λατρεύουν και προσεύχονται στον «έναν Θεό» που ο ίδιος λατρεύει.
Αυτό το «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον ίδιο Θεό" είναι η φιλοσοφία και το σήμα κατατεθέν της πανθρησκείας όπου η παγκόσμια ελίτ προωθεί σιγά-σιγά προς την υλοποίηση της εδώ και δεκαετίες. Η παγκόσμια ελίτ γνωρίζει ότι ακόμη και με την παγκόσμια οικονομία και μια παγκόσμια κυβέρνηση, η ανθρωπότητα ποτέ δεν θα είναι πραγματικά ενωμένοι εώς ότου να υπάρξει μια ενιαία παγκόσμια θρησκεία. Δυστυχώς, αυτή η παγκόσμια θρησκεία που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει είναι διαμετρικά αντίθετη με το χριστιανισμό που συναντάμε στην Καινή Διαθήκη.
Αν υπάρχει μετάβαση σε μια παγκόσμια θρησκεία, θα πρέπει να υπάρξει ένας δεσμός μεταξύ του Ρωμαιοκαθολικισμού και του Ισλάμ. Αυτές είναι οι δύο μεγαλύτερες θρησκευτικές παραδόσεις στον πλανήτη, έτσι κάθε πραγματικά "παγκόσμια θρησκεία" θα απαιτούσε σίγουρα τη συμμετοχή και των δύο από αυτούς. Αυτό δεν θα συμβεί αύριο φυσικά, όμως θα μπορούσε να είναι ο Πάπας Francis, και ο οικουμενικός πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος, που θα φέρει τους Ρωμαιοκαθολικούς και τους Ορθοδόξους και πάλι μαζί. Και φυσικά μια παγκόσμια θρησκεία δεν θα εμφανιστεί σε μια νύχτα. Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορές που πρέπει να ξεπεραστούν αυτή τη στιγμή.
Αλλά καθώς ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο ασταθής, οι άνθρωποι θα πρέπει να ψάχνουν για απαντήσεις. Αφού ο κόσμος πλήττεται από την οικονομική κατάρρευση, ελλείψεις τροφίμων, εφιαλτικές πανδημίες, φυσικές καταστροφές άνευ προηγουμένου, και τρομακτικούς πολέμους. Στο τέλος θα είναι όλοι έτοιμοι για μια παγκόσμια θρησκεία που θα υπόσχεται "την ειρήνη και τη φιλία" μεταξύ όλων των θρησκειών του κόσμου. Αυτό είναι κάτι που θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια. Η παγκόσμια ελίτ θέλει απεγνωσμένα μια ενιαία παγκόσμια θρησκεία, και θα συνεχίσει να κινείται τα νήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Προς το παρόν, ο Πάπας Francis θέτει τις βάσεις για την πανθρησκεία που έρχεται. Υπάρχει μια παλιά προφητεία που δείχνει ότι ο Πάπας Francis θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος Πάπας. Αν αυτή η προφητεία είναι αληθινή, τότε θα είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθήσουμε τις ενέργειες αυτού του Πάπα πολύ προσεκτικά.
Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση, διότι ορισμένα άτομα που παρουσιάζονται ως <προφήτες> στο Youtube, παρουσιάζουν τον νέο Πάπα Φράνσις ως τον "ψευδοπροφήτη" που αναφέρεται στην Αποκάλυψη. Αυτό είναι μέγιστο λάθος. Η Αποκάλυψη λέει ότι κυβερνάει το θηρίο και η εικόνα του θηρίου. Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, όσον αφορά τον ψευδοπροφήτη, τον πρωθυπουργό της βασιλείας του θηρίου και της εικόνας του, αυτός είναι ο Βάαλ, ο μέγας αρχιρουφιάνος αρχαίος θεός Βάαλ ή Μολώχ ο τραγοπόδαρος, γνωστός από την αρχαιότητα ως Νεφελίμ βασιλεύς, τον οποίο κατ' επανάληψη οι λαοί του παρελθόντος προσκυνούσαν ως θεό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου