Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 21, 2012

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: " ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ"

"ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
Ονομάζομαι Αλέξανδρος,
είμαι 33 ετών και άνεργος σχεδόν μία 5ετία. θέλω να κρατήσω περαιτέρω ανωνυμία και θα εκτιμούσα αν διάβαζες αυτό που ανάρτησα στο μπλογκ μου.
http://allexxx79.blogspot.gr/2012/09/blog-post_20.html
Είναι απλά η άποψή μου και το πιστεύω μου, το οποίο διατύπωσα στο μπλογκ μικρής εμβέλειας που διατηρώ.
Η κίνηση αυτή προς εσέ είναι και μαρτυρία εκτίμησης.
Καλή συνέχεια στο έργο σου και της ομάδας σου.
Επειδή διαβάζω διάφορα για την Ελλάδα και την κατρακύλα των Ελλήνων γενικότερα, επιτρέψτε μου να πω κι εγώ το δικό μου "πιστεύω". Η Ελλάδα εκδηκείτε.
Γιατί; Διότι είναι αθάνατη και δεν έχει ανάγκη κανένα λαμόγιο που μόνη έγνοια στην ζωή του υπήρξε το πως θα καρπωθεί έστω κι ανάξια αλλά χωρίς ντροπή συνάμα.... και κυρίως χωρίς ένα ευχαριστώ προς αυτούς που επάξια ονομάζονται Έλληνες. Τα πολλά παράπονα είναι άδικα από την στιγμή που όλοι ήξεραν τί συμβαίνει αλλά κρυφά πίστευαν πως θα την γλυτώσουν, αδιαφορόντας πλήρως για εκείνους που ήδη κατρακυλούσαν με φόρα προς τον πάτο. Αδιαφορόντας πλήρως για εκείνους που φώναζαν την αλήθεια (αν θυμάμαι καλά τους έλεγαν τρελούς, γραφικούς και πολλά άλλα). Λοιπόν κύριοι έξυπνοι, δεν δικαιούστε να μιλάτε άλλο, παρά μόνο να πράτεται σαν Έλληνες (όπως γουστάρετε να αυτοαποκαλείστε, άσχετα με το αν δεν με πειθετε) διότι είχατε στα χέρια σας την ευκαιρία για πρόοδο, όμως ως άλλοι Εφιάλτες.... με μόνο αυτοσκοπό την ικανοποίηση του εγωισμού σας προδώσατε αυτούς που με την ασπίδα τους φυλάσαν το μισό σας τομάρι.
Όταν κανείς δεν θέλει τον πόλεμο, αλλά και κανείς δεν κάνει ειρήνη.... κυριαρχούν τα άκρα κι αυτό είναι λογικό, φυσικό, ορθό. Έπειτα έρχονται να κατονομάσουν αυτά τα άκρα που προανέφερα ως ρατσιστικά στοιχεία της κονωνίας..... αλλά πείτε μου, ποιάς κοινωνίας; Αυτής που αφήσατε ή βοηθήσατε να δημιουργηθεί....... ή εκείνης που ονειρεύεστε ως ιδανική; Κι αυτά ρατσιστικά δεν είναι; Απ' όσο έχω καταλάβει η ιδανική κοινωνία δεν είναι μία, αλλά πολλές διαφορετικές μεταξύ τους όπου η καθεμία εξυπηρετεί ατομικά ιδεώδη γεννημένα από τις ιδεολογίες διαφόρων κινημάτων τα οποία έχουν αποτύχει παταγοδώς σε όλες τις εξετάσεις που έδωσαν εώς σήμερα. Το αίσθημα της ντροπής έχει εξαληφθεί. Δεν βλέπω άνθρωπο που να ντρέπεται γι' αυτό που δημιούργησε ή άφησε να δημιουργηθεί, παρά μόνο παραπονιάριδες, γκρινιάριδες και παντογνώστες με λύσεις για όλα, αλλά με παρουσία πουθενά. Ο γιατρός, σαν γιατρός είναι απαραίτητος όταν ο ασθενής είναι ακόμη ζωντανός κι όχι απλά για να πιστοποιήσει έναν θάνατο. Γι' αυτό λέω.... τώρα είναι ανώφελες οι πορείες και οι φωνές. Είναι αργά για λόγια, διαλόγους και προτάσεις λυστρικές. Αυτός ο καιρός πέρασε ανεπιστρεπτί. Σε μία κοινωνία όπου κάποιοι δεν έχουν και κάποιοι δεν δίνουν, δεν υπάρχει διάκριση φτωχότερου μεταξύ των.
Προτείνω να κλειδώσετε καλά το μοναδικό πνεύμα που σας διακατέχει για να είστε σε θέση να κατανοήσετε κατα τις αναδρομές σας, την στιγμή που πουλήσατε την "ψυχή" σας και "πατήσατε" του διπλανού σας.
Κύριοι "καλύτεροι", "παντογνώστες", "παραπονιάρηδες".... φτωχοί είσασταν πάντα κατα την γνώμη μου, απλά κάποτε είχατε καλό μισθό και το ξεχνούσατε. Όσοι πλούτησαν πραγματικά, σήμερα είναι σε θέση να μεταλαμπαδεύσουν τα ιδεώδη των επόμενων γενναιών. Όσοι δεν κατάλαβαν την φτώχεια τους, πολεμάν ακόμα με ξινισμένες ιδέες το σάπιο σύστημα. Γι' αυτό λέω συχνά.... Δεν πειράζει αν δεν φτιάχνεις φιλίες, το θέμα είναι να μην δημιουργείς εχθρούς. Να κλείσω με μία αναφορά στους καμπόιδες αυτής της χώρας. Η εξουσία είναι κάτι που σας δώθηκε και που θα επιστρέψετε, αλλά διακρίνω πως ήδη την θεωρείτε ως γεννετήσιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της προσωπικότητάς σας. Προτείνω να συμαζευτείτε λιγάκι γιατί ναι μεν αυτοί που η φύση τους έφτιαξε ήρωες είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν και οι ήρωες που τους φτιάχνει η ανάγκη κι επειδή μιλάμε για την Ελλαδάρα μας, κι όχι για το μπουρδέλο σας..... εδώ οι ήρωες γεννόνται κι αναγεννόνται σε δευτερόλεπτα".


Read more: http://www.staparaskinia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου