Σάββατο, Αυγούστου 11, 2012

Είναι καλοκαίρι και Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ που οδήγησε μια Χώρα στο σφαγείο του ΔΝΤ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ του Αιγαίου ΠΑΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ……ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΖΑΜΠΑ SEX-ρουφώντας κόκες....

Στο blog μπαίνουν και Έλληνες του εξωτερικού που θέλουν να μαθαίνουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.. Θα πρέπει όμως να πω κάτι..... Παιδιά η κατάσταση είναι τραγική! Εάν θέλετε να γράφετε σχόλια σε μεγάλα blogs, να προσέχετε. Τα περισσότερα blogs είναι στημένα από το καθεστώς! Μιλάνε για πατρίδα, ποντάροντας στο πατριωτικό συναίσθημα αλλά είναι στημένα… Προσπαθούν, πολύ απλά να απορροφήσουν την λαϊκή αγανάκτηση. Μέσα σε αυτά τα blogsυπάρχουν πράκτορες και βαλτοί δημοσιογράφοι που παρακολουθούν τα πάντα...Με την υπόθεση της Αγροτικής έβγαλαν τον σκασμό. Τα ίδια θα κάνουν και με την Εμπορική Τράπεζα.......Μετά θα το ρίξουν πάλι στον φτηνό πατριωτισμό.


 
Έχουν άκρες με τον υποκοσμο του ΔΝΤ. Στις εκλογές το καθεστώς μέχρι και πατριώτες πράκτορες της Ε.Υ.Π κατέβασε............άσχετα αν μετά τους εκβιάζε. Πατριώτες της Ε.Υ.Π, που έγραφαν και γράφουν σε blogs!

Είναι καλοκαίρι και Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ που οδήγησε μια Χώρα στο σφαγείο του ΔΝΤ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ του Αιγαίου ΠΑΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ……ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΤΖΑΜΠΑ SEX-ρουφώντας κόκες....Το χειμώνα θα ετοιμαστούν  να δώσουν παράσταση σε πολλά sites και blogs είτε ως σχολιαστές, είτε ως συντάκτες..... Γνωρίζουν ότι ο χειμώνας θα είναι αρκετά βαρύς... ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. BLOGS ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ  ΓΙΑ AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ… ….BLOGS ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. BLOGS ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ.. ΑΠΛΩΧΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΑ………
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ……ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..  ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ.. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΝΤ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ BLOGS ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ……….

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!lazopoulos-parea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου