Δευτέρα, Αυγούστου 06, 2012

Ρατσισμός είναι...


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ…
Ο φόβος να δηλώνεις πατριώτης στη πατρίδα σου!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Με το φόβο να κατηγορηθείς ως ρατσιστής να ταΐζεις τους...

«επισκέπτες» σου και η οικογένεια σου να μένει νηστική!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Ομοεθνής σου να δολοφονεί μετανάστη και να καταλήγει σωστά στη φυλακή, την ίδια στιγμή που μετανάστης δολοφονεί ομοεθνή σου και να μην αναφέρετε ούτε σαν είδηση μη τυχόν και σε χαρακτηρίσουν ρατσιστή!


 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Η δοκιμασμένη από χρόνια πολυπολιτισμικότητα σου όπου είναι υπαρκτές οι διαφορές που αφορούν γλωσσικά, εθνοτικά, και θρησκευτικά χαρακτηριστικά, να αμφισβητείτε από το ίδιο σου το κύτταρο, που δια μέσου μιας απόλυτα ελεγχόμενης τηλεοπτικής προπαγάνδας, Τουρκόγυφτα Συνδικάτα να σου κλέβουν αργά αργά τη ταυτότητα από τη τσέπη και να μην το παίρνεις και χαμπάρι!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να «φιλοξενείς» στη χώρα σου αυτόν που σε καθυβρίζει με χυδαίο τρόπο και εσύ να μην μπορείς να υποστηρίξεις (με το φόβο του ρατσιστή) τα σύμβολα σου, τα μνημεία σου, τη γλώσσα σου, τα ήθη και τα έθιμα σου!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να σε κυβερνά η εκλογική μειοψηφία του 30% όταν εσύ ανήκεις στο 70% !

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να μην είσαι Υμέτερος και να είσαι αποκλεισμένος από τη ζωή της χώρας σου!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να είσαι γυναίκα και να βιώνεις την απόλυτη φαλλοκρατία μιας ανατολίτικης (απ’ τα πολύ βαθειά εδάφη της ) νοοτροπίας !

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να είσαι π.χ. Αεκτζής (το δανείζομαι…) και να μην μπορείς να πας με την οικογένεια σου στο Καραϊσκάκη στη Λεωφόρο η στη Τούμπα να δεις την ομάδα σου!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να ξεπουλάς σε κόμματα τη πατρίδα σου μπας και βολέψεις το γιόκα σου!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Τα διαμελισμένα κορμιά στη Γιουγκοσλαβία να τα βλέπεις από τον καναπέ σου στη TV!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Οι νεκροί στη Βαγδάτη!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Η καταστροφή ενός ολόκληρου πολιτισμού στη Συρία με συνένοχο τη σιωπή σου και τις ευλογίες των συμμάχων σου!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Να μην είσαι βάρβαρος Ευρωπαίος Υπήκοος! Ούτε καν Αμερικανός!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Αυτό που έρχεται πάνω σου Έλληνα!!!… Αυτό που έχει τη ταυτότητα του προστάτη σου!!! Γιατί είσαι δύσκαμπτος και πρέπει να προσκυνήσεις!!! Γιατί έχεις ορυκτό πλούτο και πρέπει να στον πάρουν!!! Γιατί έχεις ακόμα νερό και είναι άκρως εμπορεύσιμο!!! Γιατί έχεις ήλιο!!! θάλασσα!!! τρόπο να ζεις!!! Γιατί σε ζηλεύουν!!!

 ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: Η ¨άτυχη¨ διευκρίνηση πάνω στη ταυτότητα σου: Πολίτης Έλλην!

Ρατσιστές οι Έλληνες δεν ήταν ποτέ! Αλλά κι όταν ήταν έσωσαν τον κόσμο! Πότε στις Θερμοπύλες πότε στη Σαλαμίνα και πότε στη Πίνδο! Γιατί αν ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ τότε Έλληνα σήμερα οι Εγγλέζες αδερφές, οι Βίκινγκς Γερμανοί του 4ου Ραιχ, οι Γαλλίδες χορεύτριες των Σαρκοζί- Ολαντ, οι Ολλανδέζες ¨χασισοτουλίπες ¨ οι Βελγικές βυζαρούδες Αγελάδες , και κάτι monarchial feudatoryτων αδερφών του ελέους (λέγε με και Andrea Casiraghi η αν θες και Prince Albert) σήμερα θα χόρευαν Οριεντάλ με ροζ φουρό σε τραπεζάκια κάτω από τον Πύργο του Άιφελ η στη καλύτερη περίπτωση σε γιοτ στο πριγκιπάτο του Μονακό! Ένας ¨ρατσιστής¨… Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών!


ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/blog-post_1315.html#ixzz22nTmzcKg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου