Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2012

"Μπουτάρη τιμή μου που με πας κατηγορούμενο" Ο ΚΕΜΑΛΟΜΠΟΥΤΑΡΗΣ στέλνει στα δικαστήρια τους διοργανωτές της εκδήλωσης για τη γενοκτονία των Ποντίων!!!


ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ
ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ
ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ
ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Το ΄πε και το κανε, ο τουρκόφιλος Μπουτάρης. Στέλνει στα δικαστήρια τα μέλη της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, που διοργάνωσαν την εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων, στις 19-5-2012, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας. Τι να πεί κανείς; Δεν υπάρχουν λόγια. Να τον χαίρονται οι τουρκόσποροι που τον ψήφισαν... Δείτε το "κλητήριο θέσπισμα"
Είναι ενδεικτικά του τρόπου με τον οποίο πολιτεύεται ο Γ.Μπουτάρης τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Αφήνουμε παράμερα το γεγονός ότι η συμπρωτεύουσα έγινε από «πρωτεύουσα των Βαλκανίων» «πρωτεύουσα των σκουπιδιών».



Αφήνουμε παράμερα το γεγονός ότι από το πολύ… εναλλακτικό κοντεύουμε να ξεχάσουμε ποιο είναι πλέον το κανονικό. Αφήνουμε παράμερα το γεγονός ότι αν και φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους, αλλά οι σχετικές εκδηλώσεις δεν έχουν καν σχεδιασθεί. Αφήνουμε παράμερα το γεγονός ότι ο Γ.Μπουτάρης απολαμβάνει μίας ιδιότυπης «ασυλίας» από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν «σκαρφαλώσει» στα κάγκελα για όλα όσα συμβαίνουν (απορριμματοφόρα, προμήθεια ανταλλακτικών, ασφάλιση απορριμματοφόρων, κλπ)
Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε παράμερα το ότι, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κίνησε την όλη διαδικασία κατά των μελών της διοίκησης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Θεσσαλονίκης γιατί διοργάνωσαν την εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην πλατεία Αγία Σοφίας. Ήδη τα πρώτα κλητήρια θεσπίσματα έφτασαν στους κατηγορούμενους, καλώντας τους να εμφανιστούν στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για να δικαστούν στις 22/11/2012, με την κατηγορία ότι κατέλαβαν κοινόχρηστο χώρο «χωρίς άδεια Δημάρχου».


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου