Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2012

Απειλούν με θερμό επεισόδιο στον Έβρο οι Τούρκοι.


Τούρκοι καταδρομείς έτοιμοι να ανοίξουν πυρ κατά των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων..
Παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου χθες το βράδυ. Ομάδα Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχείρησε να εμποδίσει την "απόβαση" δεκάδων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας στοχοποιήθηκε από τούρκους καταδρομείς. 
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει κλεισμένο τον Στρατό εντός των στρατοπέδων, οι τούρκοι έχουν μεταφέρει στον Έβρο ειδικές μονάδες τους για να περιπολούν τη νύχτα κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού.
 
Χθες το βράδυ ομάδα Ελλήνων αστυνομικών εντόπισε βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες και προσπάθησε να εμποδίσει την αποβίβασή τους. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε περίπολος του τουρκικού στρατού στην απέναντι όχθη. 
Οι τούρκοι όπλισαν τα αυτόματα τυφέκια τους και τα έστρεψαν κατά των Ελλήνων, οι οποίοι φέρουν μόνο πιστόλια των 9mm, είναι δηλαδή άοπλοι στην κυριολεξία. Τελικά οι συνοριοφύλακες δεν αντέδρασαν και οι λαθρομετανάστες πέρασαν κανονικότατα στο ελληνικό έδαφος, όπου και τους παρέλαβε εν συνεχεία η Frontex για τα περαιτέρω.
Το παραπάνω γεγονός αποδεικνύει τη δειλία και την ανυπαρξία της ελλαδικής κυβέρνησης, που αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορά μας, αλλά και τον εμπαιγμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής ένωσης. Η Χρυσή Αυγή θα φέρει αύριο κιόλας αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα στη βουλή και θα απαιτήσει εξηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς. Τα ελληνικά σύνορα δεν είναι σουρωτήρι και οι Έλληνες αστυνομικοί δεν μπορούν να στέλνονται άοπλοι ενάντια σε πάνοπλους τούρκους στρατιωτικούς. 

Στο ζήτημα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.
xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου