Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η « ΧΟΥΝΤΑ»;

SOS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΟΚ!
ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;
Η επιστολή που έφτασε πριν λίγο στα attikanea, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.
Τα όσα συγκλονιστικά αναφέρονται σ' αυτήν, θα τα διαβάσετε κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τα στοιχεία που αναφέρονται σ' αυτήν, πολλά από αυτά, είναι γνωστά σε πολλούς.
Άρα, δεν είναι μια επιστολή που θα την περάσει κάποιος αβρόχοις ποσί...
Θα προβληματιστεί τουλάχιστον...
Σας την παραθέτω αυτούσια, χωρίς την παραμικρή επεξεργασία, και παρακαλώ, δώστε της την πρέπουσα σημασία.
Ευχαριστώ
Πόπη Σουφλή
 
 
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ή "ΧΟΥΝΤΑ"

Θα μπορούσαμε να πούμε πως μια οικονομική κρίση μπορεί να ταυτισθεί με χούντα αν συνδεθή με περιπτώσεις χωρών που λόγω της κρίσης κατέφυγαν και στο ΔΝΤ όπως η Αργεντική.
  Οι  κρίσεις αυτές που έπληξαν διάφορες χώρες που κατέφυγαν στο ΔΝΤ έχουν αποτελέσει «παραδείγματα προς αποφυγή» κι εστιάζεται η άποψη αυτ’η κυρίως στο ΔΝΤ.Λέγεται πως το ΔΝΤ δεν ενδιαφέρεται για την δημοκρατία τόσο πολύ ..Όμως το θέμα είναι πως οι κερδισμένοι από τις κρίσεις είναι διάφορα κράτη,κερδοσκόποι,Τράπεζες ,οικονομικοί παράγοντες..
   Ζημιωμένοι από τις οικονομικές κρίσεις είναι οι λαοί.Όμως και χώρες που δεν έχουν καταφύγει στο ΔΝΤ ή δεν έχουν ευρώ αντιμετωπίζουν κι αυτές κρίση οικονομική κι έχουμε δη στους δρόμους πολλούς Ευρωπαίους.Πρόσφατα μάλιστα είδαμε και κάτοικους του Ισραήλ προβληματισμένους να βγαίνουν κι αυτοί στους δρόμους.Αυτό το θέμα απέφυγε να το θίξει ο Περές που μας επισκέφτηκε πρόσφατα αλλά ούτε και ένας δημοσιογράφος το έθιξε.

   Ταυτόχρονα παρατηρούμε πως παράγοντες που βοηθούν την έξοδο από την κρίση δεν φαίνονται στον ορίζοντα. Για παράδειγμα δεν είδαμε να βγαίνουν τα αριστερά κόμματα σε κάποια χώρα δυναμικά σε διαμαρτυρίες ή σε δυναμικές πολιτικές αντιδράσεις στα όποια σκληρά μέτρα.
    Με λίγα λόγια οι παράγοντες που δημιουργούν την κρίση είναι αποκρυφιστικοί και οι υπεύθυνοι που καταγγέλλονται δεν υφίστανται καμιά συνέπεια και με σκοπό μιας όποιας διόρθωσης των πραγμάτων.
  Οι προεκλογικές ωραιοποιήσεις της σημερινής κυβέρνησης συνεργασίας που οριοθετούσαν διορθώσεις που θα βοηθούσαν τον λαό να ξεπεράσει την κρίση δείχνουν σήμερα να έχουν ξεχασθή.Ούτε που νοιώθει κάποιος από την συγκυβέρνηση την ανάγκη και κυρίως ο Σαμαράς να πάρει θέση και να εξηγήσει αυτή την ασυνέπεια.Αυτή η κλοτούμπα έχει επαναληφθή πολλές φορές από διάφορους.Μια δημοκρατική κυβέρνηση όμως,μια εκλεγμένη κυβέρνηση οφείλει να προσέχει τον λαό.Αν υπάρχει κρίση αφορά μόνο τα δημοσιονομικά και αυτά αφορούν και τον λαό που έχει πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

   Η κ.Κατσέλη  αποχωρώντας από την κυβέρνηση δήλωσε πως το μνημόνιο δεν είναι βιώσιμο. Προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως το μνημόνιο δεν είναι βιώσιμο και πως πρέπει να ακυρωθή για να υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση σε βιώσιμη βάση. Αλλά και οι συγκυβερνώντας σήμερα έκαναν διορθώσεις εκ του προχείρου πάνω σε αισιόδοξες και βιώσιμες προοπτικές. Λέγεται πως αυτό έγινε για να υφαρπάξουν την εξουσία.Όμως την επιούσα των εκλογών άρχισε άλλη τακτική η κυβέρνηση. Σταδιακά η προαναγγελόμενη αναδιαπραγμάτευση
μετατέθηκε για μετά τα μέτρα.. Αυτή η ανακολουθία δείχνει επίσης αντιδημοκρατική τακτική .
   Αλλά και η αντιπολίτευση παρά τις οποιες «σκληρές» δηλώσεις ή συνενετεύξεις της δείχνει όσο περνάν οι μέρες ..άφαντη.Η πιο δυναμική παρουσία του τσίπρα ήταν τα σχόλια του ΣΠΙΓΚΕΛ που τα θεώρησε  ως έπαινο..!!Αλλά οι επικίνδυνοι του Σπίγκελ πόσο πείθουν όταν ο Μπερλουσκόνι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνος;

  Ας μην ανησυχούν οι Γερμανοί είμαστε σκληροί αλλά χρειαζόμαστε και τις διακοπές μας και μάλιστα πάνω στις δεδομένες τακτικές του συστήματος.. Εδώ δεν θυμήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ πως του υπέκλεψαν τις ψήφους στις εκλογές όταν και δεξιοί ψήφιζαν άνετα ΣΥΡΙΖΑ..
   Η τακτική της παθητικής αντιπολίτευσης ευνοεί την σημερινή κατάσταση κι έτσι προαναγγέλλονται τιμωριτικά για τους ασθενέστερους μέτρα.Αλλά δεν είναι αυτοί οι ίδιοι οι σήμερα συγκευβερνώντες που έλεγαν ΟΧΙ σε οποιαδήποτε μείωση μισθών και συντάξεων ή κατάργηση των δώρων;
   Όταν όμως αδιαφορείς ως κυβέρνηση για την  φανερή ασυνέπειά σου ΔΕΝ είναι δημοκράτης.!!

   Αντί όμως για απλές διαπιστώσεις θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την περίπτωση και να βρούμε κάποια τουλάχιστο αίτια. Γιατί η κατάσταση η σημερινή πρέπει να γίνει βιώσιμη. Η χώρα πρέπει να ξεπεράσει την κρίση και να μην φτάσει σε κάποια μη ποθούμενη καθεστωτική αλλαγή ή χρεωκοπία ή οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη.
    Προσφατα  το ΔΝΤ δήλωσε πως αν δεν γίνει ένα νέο κούρεμα του χρέους στην Ελλάδα δεν βγαίνει η Ελλάδα από την κρίση . Νομίζουμε πως την δήλωση αυτή την έκανε η Λαγκάρντ. Καθόλου ευκαταφρόνητη δήλωση για να περάσει απαρατήρητη από Ελληνικής πλευράς..

  Και γεννάται το ερώτημα :πως είναι δυνατό να μην ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες ή και οι αντιπολιτευόμενοι για την έξοδο από την κρίση; Όλες οι τακτικές που έχουν γίνει από την αρχή της κρίσης ΔΕΝ οδήγησαν σε έξοδο..ΓΙΑΤΙ;

   Μήπως λοιπόν οι εκάστοτε πολιτικοί που διαχειρίστηκαν την κρίση ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; Ναι αλλά είναι κι άλλοι που συνεργάζονται. Είναι το...
ΔΝΤ είναι οι Τράπεζες. Ναι είναι αλλά είναι σίγουρο πως αν όλοι αυτοί θέλουν να σε ξεγελάσουν έχουν τον τρόπο.
   Θα θυμόμαστε την περίπτωση που έδειχναν την αύξηση του χρέους σαν το ταξίμετρο που σε περιμένει .. Και σήμερα αν δεν κάνουμε λάθος το χρέος αυξάνει καθημερινά..ΠΟΤΕ θα το εξοφλήσουμε;Αν καταλάβαμε σωστά ΠΟΤΕ. Κάθε τόσο θα μιλούν για παράταση.. ¨Ετσι έγινε και αυτές τις ημέρες .Θυμίζουμε τον Παπακωνσταντίνου που έλεγε πως το 2012 θα είχαμε βγη από την κρίση.
    Δεδομένου ότι επανήλθε κι αυτή η κυβέρνηση στις τακτικές των προηγούμενων,δεδομένου ότι δεν έγινε λογιστικός έλεγχος για το χρέος και το έλλειμμα ,η ασάφεια και η τακτική των μειώσεων δείχνουν πως ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ  είναι απλά ανίκανοι να διαχειρισθούν την κρίση την οποία με τα μέτρα που παίρνουν την ενισχύουν.
    Αρα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αποσαφηνισθούν οι τακτικές αυτές και να δοθούν στο λαό εξηγήσεις για μια και συνεχιζόμενη πολιτική που φτωχαίνει τον λαό και οδηγεί τα πράγματα στο χειρότερο.
  …..

Ερώτηση 1.

Υπήρξε έλλειμμα και χρέος;
Και υπήρξε και άλλο δημιούργησαν για να πάμε στο ΔΝΤ και να μπούμε σε επιτήρηση.
Υπάρχουν ευθύνες.

Ερώτηση 2

Πως δημιουργήθηκε το χρέος;
Από κλεψιές και καταχρήσεις όσο και διαφθορά στο δημόσιο ιδίως.Οι ίδιοι παράγοντες κυβερνούν σήμερα.Δεν άλλαξαν ούτε τον Σπυρόπουλο.Τα μαιμού επιδόματα και συντάξεις κλπ δίδονται από ενιαίο κέντρο.Το διευθυντήριό του καλύπτει ότι θέλει και ο θεός ξέρει τι γίνεται στην πραγματικότητα.Ακόμα και σήμερα μαθαίνουμε πως  για κάποιους δεν ισχύουν τα μέτρα.Αφήνουμε τι καταχρήσεις γίνονται και σήμερα ..Οι ίδιοι έχουν και το πεπονι και το μαχαίρι.

Ερώτηση 3

Αυτό το ενιαίο κέντρο,διευθυντήριο και μέλη από ποιους κατευθύνονται;
-Από μασόνους,μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ,

Ερώτηση 4

Ποιο είναι το σχέδιο τους;
-Η άλωση του ελληνικού κράτους έως σημείου διάλυσης με ενέργειες που παριστάνουν πως είναι σωτήριες.

Ερώτηση 5

Κλέβουν τον λαό αντί να τον βοηθήσουν να ζήσει;
-Ετσι μοιάζει. Για να δείχνουν πως θέλουν να πάρουν από τον λαό ακόμη και το ψωμί από το στόμα θα πη πως είναι αδίστακτοι δυνάστες κι όχι βοηθοί και υποστηριχτές του λαού .Θα λέγαμε πως ούτε οι χούντες θα έπρατταν με τέτοιο τρόπο. Μπορεί να διαμορφώνουν μια περίεργη νέου τύπου χούντα.

Ερώτηση 6

Τα άτομα αυτά είναι περισσότερο αριστεροί ή δεξιοί ,Ποιο κόμμα εξυπηρετούν;
-Τα άτομα αυτά κατάγονται κι από τηην δεξιά και από την αριστερά.Αποτελούν συνεχιστές του αριστερού και του δεξιού δοσιλογισμού .κατάγονται δηλαδή από την «ιδεολογία» του ναζισμού όσο και από του πνασλαβισμού και του αρνητικού σοβιετισμού(κομμουνισμού)

Ερώτηση 7

Γι αυτό δεν κάνουν σωστή αντιπολίτευση τα αριστερά κόμματα;
-Σχεδόν όλα τα ηγετικά πρόσωπα των κομμάτων είναι αποτυχημένα ..Απλώς κατέχουν κάποιες θέσεις.Αυτό δεν σημαίνει πως όλα όσα λένε ή κάνουν είναι ατυχή.Ενδιαφέρει όμως η ουσία.Κι αυτές τις στιγμές έπρεπε ήδη να ‘έχουν ορθώσει ανάστημα κατά των προαναγγελόμενων απάνθρωπων σκληρών μέτρων.Και κυρίως της ίδιας πολιτικής που ακολουθείται όσο και της πολιτικής ασυνέπειας κι ανικανοτητας χειρισμού της κρίσης.

Αλλά ποιοι ισχυροί πολιτικοί παράγοντες ενισχύουν την κρίση;Ποια η θέση του Πούτιν σαυτή την κρίση στην Ευρώπη;
-Ο Πούτιν ενώ λέει ότι η ΕΕ είναι η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να οφεληθή από την κρίση με την πιθανότητα να του δόσει την ευκαιρία να φτιάξει την νέα υπερδύναμη η οποία έχει την ίδια τάση που είχε και παλιά.Είναι εναντίον της Αμερικής.Αλλωστε η Ευρωπαική Ενωση δείχνει να θυμίζει και Σοβιετική Ενωση.

Ο ρόλος του ευρώ είναι επίσης αρνητικός οικονομικά για ορισμένους λαούς .Κι αυτό δεν έγινε τυχαία.Το ευρώ αντιπολιτεύεται την Αμερική επίσης εναντίον της οικονομίας ορισμένοι παράγοντες βάλλουν.

Όμως ο ανατολικός παράγων θέλει να παίξει και ρόλο θρησκευτικό.Σε συνεργασία με λαούς,κατάλοιπων κάποιων  Σταυροφόρων,κάποιων Μοναχών που περιφέρουν την ζώνη της Παναγίας ως ενδεικτικό πίστεως..Θέλουν να φτιάξουν τον νέο Μεσσία μέσω ακόμη και του εγκλήματος..

   Είναι στην πραγματικότητα ένας πόλεμος άγνωστος στις λεπτομέρειες αλλά όλο και πιο πολύ σαφής  καθημερινά..Κι όλα τα σοβαρά που κρύβονται πίσω απόσα ζούμε μένουν αβέβαια  κι άγνωστα στο λαό που τον ταλαιπωρούν συνέχεια. Κι αυτά θα αναλύσουμε.
   Γιατί η  βασική αιτία του άγνωστου πολέμου αυτού που ενισχύει ακόμα και κρυφό ψυχρό πόλεμο μεταξύ των υπερδυνάμεων είναι θρησκευτική.

Πολεμούν οι παράγοντες αυτοί της ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που γράφεται από Ελληνίδα Κρητικής καταγωγής για να μπορέσουν να την σφετερισθούν και να φτιάξουν Πλαστή Νέα Αποκάλυψη για να φτιάξουν την νέα θρησκεία του Οικουμενισμού που σημαίνει την συνένωση όλων των θρησκειών ,αιρέσεων κλπ σε μία με μηδενιστικό τεχνητό χαρακτήρα.με λίγα λόγια ότι το αληθινό και το γνήσιο ως αξία ή πρόσωπο ,ως ιστορία και παράδοση πρέπει να πεθάνει και στη θέση του να δημιουργηθή κλώνος του.

…………………………

 Η οικονομική κρίση δημιουργήθηκε με κοινή στρατηγική από τα δοσιλογικά κέντρα με τρόπο ώστε να μην είναι εύκολο να επισημανθούν. Σήμερα λόγω της κρίσης εκκρεμούν πολλές κατασχέσεις οικιών από τις τράπεζες. Λένε λοιπόν οι αριστεροί: λέγανε πως οι αριστεροί πέρναν τα σπίτια του κόσμου.Σήμερα τα παίρνουν οι τράπεζες..
   Αλλά αν στις τράπεζες έχουν υπεισέλθει ξένα οικονομικά συμφέροντα κι αιρέσεις δεν είναι περίεργο.Γιατί όπως είπαμε αυτή η κρίση μεθοδεύτηκε. Ετσι φθάσαν να πάνε να βγάλουν στο σφυρί σπίτια και για πολύ χαμηλά ποσά έτσι ώστε να παιχθή το παιγνίδι προς όφελος κάποιων που ειδοποιημένοι από τραπεζικούς κι εξωτραπεζικούς κύκλους καραδοκούν ναρπάξουν τα σπίτια αυτά.
    Περιέργως όταν ζητήθηκε η ψήφος στο Κοινοβούλιο τα αριστερά κόμματα καταψήφισαν την αναβολή των κατασχέσεων..!! Αργότερα δείχνουν ναλλάζουν γνώμη και κάνουν προτάσεις θετικές για το θέμα των υπερχρεωμένων νυκοκοιριών.
   Μέσα λοιπόν στην υπερχρέωση των νυκοκοιριών έχουν υπεισέλθει αιρέσεις που έχουν στοχοποιήσει παραδοσιακούς απλούς πολίτες και καθόλου πλουτοκρατία με τον σκοπό να τους πάρουν τα σπίτια.Σήμερα η αίρεση του χιλιασμού που ανθεί στην χώρα μας όσο και αυτή των Πεντηκοστιανών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια υφαρπαγής του Ελληνισμού κι αλλοίωσης της χριστιανικής  ορθόδοξης πίστης μας.Απαιτούν οι αιρέσεις από τα μέλη τους να τους παραχωρούν περιουσιακά στοιχεία..κάτι παρόμοιο με όσα ακούσαμε ότι συνέβαινε από σαιεντολόγους ή στην Μονή Βατοπαιδίου.
  
Σ΄ότι αφορά τον εκβιαστικό χαρακτήρα των σκληρών μέτρων αφορά κυρίως την Ελληνίδα που γράφει την ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Την εκβιάζουν να ..δόσει την Νέα Αποκαλυψη στους μασόνους, στα δέλφια της δηλαδή προς όφελος του διεθνούς σιωνισμού και των συμφερόντων του. Για να το..πετύχουν αυτό κάνουν οικονομικό πόλεμο στην Ε. με βάση σχεδίου. 
Σύμφωνα με τον πόλεμο αυτό από πριν ξεσπάσει η κρίση ήδη είχε τεθή υπό δήμευση το σπίτι που μένει για πολύ χαμηλό ποσό και μετά που ξέσπασε η κρίση το εξοχικό της που είναι μια τροχοβίλλα στην Νέα Μάκρη σε μεγάλο χτήμα το οποίο ο πατέρας της της άφησε ως κληρονομιά αλλά ταδέλφια της σφετερίστηκαν το χτήμα και το σπίτι που έκτισε σαυτό ο πατέρας της αφού κλέψαν την διαθήκη και τον σκότωσαν στις 23 Ιουνίου 1964.Το οικόπεδο αυτό όπου η τροχοβίλλα τόβγαλαν σε πλειστηριασμό για 7000 ενώ πάντα φρόντιζαν να μην μπορεί να αποπληρώσει.
   Οι ενεχόμενες τράπεζες έχουν κυρίως σχέση με την Τράπεζα Κοσκωτά και όσες την εξαγόρασαν .. Η τράπεζα Κοσκωτά ή Κρήτης φαίνει πως εμπεριέχει το θέμα της Νέας Αποκάλυψης. Τα άτομα που ενέχονται έναντι ανταλλαγμάτων πολύ σοβαρών δεσμεύονται να μην αποκαλύψουν το θέμα της Νέας Αποκάλυψης . Το ίδιο θρησκευτικό θέμα έχει σχέση με άλλα σκάνδαλα της εποχής,όπως της ΖΗΜΕΝΣ.. Θέτοντας λοιπόν σε οικονομικό αποκλεισμό την Ελληνίδα που γράφει την Νέα Αποκάλυψη ,όπως και το λαό κι ιδίως τους συνταξιούχους ευελπιστούν να μπορέσουν να υποκλέψουν την Νεα Αποκάλυψη, κάτι που εγγυμονεί και κίνδυνο για την ζωή της Ελένης  Δ, όπως ονομάζεται η Ελληνίδα αυτή.

  Η Ε. ζει σε κατάσταση πολιορκίας από χρόνια. Αυτό είναι σχέδιο σιωνιστικό και μασονικό. Οταν Νοέμβριο του 2010 συμπλήρωσε 35 χρόναι εργασίας στο δημόσιο,συγκεκριμένα στο Υπουργείο Τύπου που εξακολουθεί να είναι υπό ουνίτικη κατοχή όπως σήμερα σε μεγάλο βαθμό η χώρα μας  σε λίγο καιρό ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. Γιατί η σύνταξη αργούσε να βγει (ενώ σε άλλες περιπτώσεις την δίνουν γρήγορα ) έτσι βρέθηκε να την βοηθούν ταδέλφια της..και τραβούσε και τραβούσε η καθυστέρηση της έκδοσης της σύνταξης ώστε η κατάσταση εκβιασμού και πολιορκίας να συνεχίζεται κατά της Ε. Ταυτόχρονα ταδέλφια της περνούσαν κι από την ΖΗΜΕΝΣ και ζητούσαν να τους δόσει..εξουσιοδότηση. Λες και θα έπερναν την σύνταξη αυτοί.
    Μετα ένα περίπου χρόνο και διαμαρτυρίες της Ε. βγήκε η βασική σύνταξη χωρίς όμως να τελειώσουν τα βάσανα της Ε. Αφού το ποσό δεν επαρκεί για διευθέτηση των χρεών κι επιπλέον επειδή  το εφάπαξ αργεί να βγη αλλά και οι επικουρικές επίσης αργούν να δοθούν. Το θέμα της καθυστέρησης δεν επεξηγείται και σαφώς είναι ευθύνη των αρμόδιων υπηρεσιών κι όχι βέβαια των απλών υπαλλήλων αφού οι υπηρεσίες έχουν αδειάσει από υπαλλήλους. Ετσι η κατάσταση κρίσης εξακολουθεί και αν σκεφτούθμε πως αυτό αφορά ανθρώπους κάποιας ηλικίας δεν μπορούμε να μην σκεφτούθμε πως μοιάζει να αναμένει το κράτος κάποιοι να πεθάνουν χωρίς να προλάβουν να πάρουν το εφάπαξ το οποίο βέβαια πετσοκόβουν συνέχεια..
   Με λίγα λόγια χωρίς να μάθουμε ποιοι αδειάσαν τα ασφαλιστικά ταμεία και να ερευνηθή η περίπτωση η διαχείριση της καταβολής των επικουρικών και του εφάπαξ λόγω της κρίσης  δείχνει να καταργεί τα ποσά αυτά και να βρίσκονται οι συνταξιούχοι εξαπατημένοι αφού πλήρωναν τόσα χρόνια τα ταμεία αυτά. Αρα η διαχείριση της κρίσης γίνεται έτσι ώστε να καλύψει αυτούς που κλέψαν τα ταμεία αφήνοντας απλήρωτους χιλιάδες συνταξιούχους; Γιατί μάλλον πάνε να μας κάνουν να αποδεχθούμε την αλήθεια ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ. Από την στιγμή λοιπόν που δεν μας λένε που πήγαν τα λεφτά,από την στιγμή που διαλέγουν τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς να πληρώνουν την κρίση δεν χρειάζεται φιλοσοφία να καταλάβουμε πως καλύπτουν οι καινούργιοι πολιτικοί τους προηγούμενους που θα πη πως αλληλοκαλύπτονται.
     Αλλά αν κάποιοι φιλοδοξούν να υφαρπάξουν την περιουσία σου πώς να το κατανοήσεις και να το «δικαιολογήσεις» αν η περιουσία σου είναι μικρή;Ενα δυάρι σε συνοικία κι ένα λυόμενο που έβαλες για να κρατήσεις την περιουσία που σου άφησε ο πατέρας σου σένα χτήμα όπου ο ίδιος έκτισε κανονικά σπίτι.

   Κάπου λοιπόν υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό και  οικονομικά. 
Γιατί μόνο πνευματικά  το σπουδαίο είναι η ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. 

   Ανακαλύψαμε λοιπόν πως κάτω από το χτήμα αυτό στην Νέα Μάκρη θεση Ξυλοκέριζα πρέπει να υπάρχουν κάποια γεωλογικά ή και αρχαιολογικά ευρήματα μεγάλης σημασίας. Αυτό κάποιοι το ξέραν από χρόνια και σκόπιμα «οδήγησαν» τον πατέρα της Ε. εκεί για ναγοράσει εξοχικό το 1960.Αυτά τα ευρήματα  έχουν να κάνουν με την Κρήτη,την Κύπρο,την Αφρική και την Παλαιστήνη σε γενικές γραμμές..
  Πέρα όμως από αυτό το όλο θέμα έχει να κάνει με ορυκτό πλούτο άρα το όλο θέμα έχει σχέση γενικά με την Ελλάδα όλη κι όχι μόνο κι απλά με μια απλή ιδιωτική περίπτωση.
    Αν λοιπόν οι Τράπεζες έχουν ένα «μυστικό» που έχει σχέση με σκάνδαλο ή με παλιά κατάσταση κατοχής ποιο να είναι;
  Είπαμε πως τα σκάνδαλα Κοσκωτά και Ζήμενς δείχνουν ν αφορούν το θέμα της Νέας Αποκάλυψης αλλά πως γίνεται επίθετα από τραπεζικούς παράγοντες, δικηγόρους τραπεζών, δικαστικούς κλπ να έχουν σχεση με ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Της Ε; 
Μήπως υπάρχει ένα σχέδιο Β του φασισμού και του ναζισμού;
    Πως και ποιοι μπορούσαν να ξέρουν πως σε μια συγκεκριμένη απόμακρη περιοχή της Αττικής υπάρχουν κατάλοιπα γεωλογικά και αρχαιολογικά τα οποία στην συνέχεια χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να περάσουν σε χέρια ξένα;
    Στην περιοχή Γέρακα Αττικής βρέθηκε ένα αρχηγείο μικρό των Γερμανών όπως δημοσιεύτηκε σε Αθηναική εφημερίδα το 1945.Τι έκαναν εκεί στην ερημιά οι Γερμανοί; Τι έψαχναν ; Οι Γερμανοί όπως ξέρουμε όπως κι όλοι οι άλλοι ξένοι κατακτητές της χώρας μας αφαίρεσαν και αρχαιότητες ..Άρα είχαν μάθει διάφορα στοιχεία για τον Ελληνισμό και πιθανόν έψαχναν χωρίς βέβαια να τους εμποδίζει κανένας κάποια συγκεκριμένες περιοχές..
   Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν εξωτερικές ενδείξεις αρχαιολογικού υλικού στην εν λόγω περιοχή θα πη πως με άλλο «σύγχρονο» τρόπο μπόρεσαν να ανακαλύψουν οι Γερμανοί αυτό το υλικό ,μέσω ειδικών μηχανημάτων που σήμερα γίνεται σαφώς λόγος για την ύπαρξή τους.Αναφέρεται επίσης πως μπορούν ειδικά μηχανήματα να διαγνώσουν αν σε συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται αρχαιολογικό αντικείμενο,άγαλαμα,χτίσμα ναού κλπ.Αυτό αναφέρθηκε για την περίπτωση των εκσκαφών για το μετρό της Αθήνας όπου φημολογείται ή καταγγέλλεται πως καταστράφηκαν ή φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό πολλα αρχαιολογικά ευρήματα.
    Αλλά αν υπάρχουν τόσο σοβαρά «μυστικά» που παρέμειναν μυστικά σκόπιμα για χρόνια είναι πράγματι δύσκολο να βρεθούν ..
   Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο όλες σχεδόν οι τράπεζες παγκοσμίως έχουν πάρει χρήματα των ΝΑΖΙ που τους έδωσε η ΣΙΑ.
    Τα δημοσιεύματα δίνουν κάποια στοιχεία αλλά δεν δίνουν καμιά αιτία.Γιατί αφού οι ΝΑΖΙ μπόρεσαν να ταυτιστούν με την ΣΙΑ θα μπόρεσαν να  δεσμεύσουν το όλο τραπεζικό  συστημα με συγεκριμένο θέμα.Μήπως το θέμα αυτό είναι το χρήμα να χάσει την αξία του για τους..χριστιανούς;
   Αλλά οι ΝΑΖΙ έστελναν στο θάνατο τους Εβραίους που δεν ήσαν χριστιανοί.Δύσκολο να βγάλουμε παρόμοιο συμπέρασμα.Αλλά μπορεί να έχει συμβή κάτι άλλο.Οι αιρέσεις που έχουν διεισδύσει στο τραπεζικοοικονομικό συστημα μπορεί να έχουν σχέδιο να εξηπηρετούν μόνο τους αιρετικούς και να ζημιώνουν τους άλλους.
Δηλαδή ο χριστιανός δεν θα εξυπηρετείται ή θα του προκαλούν πρόβλημα ενώ ο αιρετικός θα εξυπηρετείται. Γιατί οι Τράπεζες ξέρουν τρόους να σε παγιδεύσουν και άλλους τρόπους να σε βοηθήσουν..
Ετσι οι αιρέσεις μπορούν να πολεμήσουν τον χριστιανισμό και τους Ελληνες και να πάρουν σπίτια και περιουσίες.
Το θέμα είναι πως η παράταση κατασχέσεων και η παράταση της κρίσης με  συνεχείς μειώσεις δεν βοηθούν.
Γιατί σε δεδομένη στιγμή και μετά θάνατο υπερχρεωμένων πολιτών οι περιουσίες τους θα χαθούν αφού δεν θα έχουν εξοφλήσει.
   Το ίδιο θα συμβή και στην χωρα αφού ήδη έχει παραχωρήσει την εθνική της κυριαρχία.Που θα πη πως έπρεπε η συγκυβέρνηση αυτή αν ήταν σοβαρή να προχωρήσει άμεσα σε μια βασική διαπραγμάτευση και να αποσαφηνιζόταν η βιωσιμότητα της διαχείρισης της κρίσης με την μεγαλύτερη σαφήνεια,.Αν όμως η κρίση είναι αλχημική (εικονική και στημένη ώστε να καταπιέζεται ο λαός και ν εξαθλιωθεί η Ελλάδα) τότε αλχημική είναι κι η διαχείριση της κρίσης που αποβλέπει  απλά να παραδόσει την χώρα σε ξένα συμφέροντα μέσω της συνεχιζόμενης υπερχρέωσης.
      …………….
Ας δούμε όμως τι μπορεί να αφορά το μυστικό της Αττικής που ναφορά όχι μόνο όλη την Ελλάδα αλλά και όλη την ανθρωπότητα.
   Οδηγηθήκαμε αρχικά σε συμπεράσματα από την διερεύνιση των τοπωνυμίων ..Όταν έπεσε το αεροπλάνο ΗΛΙΟΣ στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ εμείς δεν πιστέψαμε πως η πτώση ήταν τυχαία.Αλλά ήταν προγραμματισμένη ακόμα κι ως προς το σημείο πτώσης.Με λίγα λόγια ερευνώντας το θέμα διαπιστώσαμε πως υπάρχει αρχαία πόλη της Παλαιστήνης που λέγεται ΡΑΜΜΑ και σημαίνει ύψωμα.Πιθανόν από την λέξη αυτή προήλθε η λέξη Γραμματικό .Η περιοχή πτώσης του αεροπλάνου προσεγγίζεται από μια ταμποέλλα που οδηγεί σε ύψωμα και λέει ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΟΣ.
   Τα παλαιοντολογικά ευρήματα του Πικερμίου Αττικής αποκαλύπτουν την διασύνδεση της Αττικής με χώρο της Αφρικής .Τα ζώα  και τα πτηνά που βρέθηκαν απολιθωμένα ζουν  σε αφρικανικά κλίματα.Αναφέρεται σχετικά η στέππα Μασσάι.
   Με την Κύπρο συνδέεται πάλι μέσω τοπωνυμίων η Αττική.Η θέση Ξυλοκέριζα προέρχεται από την λέξη κερώνια που είναι το δέντρο απόπου προέρχεται η λέξη Κερύνεια.Είναι η χαρουπιά.Η ευρύτερη Αττική έχει σχέση με τα ΚΥΘΗΡΑ την Κυθέρεια Αφροδίτη και την Κύπρο αφού αρχαία πόλη Κύθηρος και ποταμός αναφέρεται στα Σπάτα όπου λέγεται πως καταχώθηκε αρχαιολογικός ή και γεωλογικός θησαυρός που έχει σχέση και με την Ατλαντίδα.
     Με στοιχεία που αφορούν την Ατλαντίδα σχετίζεται και η Νέα Μάκρη αλλά και την Κρήτη κι ιδιαίτερα   με μινωικά στοιχεία.
    Αλλά η ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης που περιλαμβάνει και την Πεντέλη κρύβει κι άλλα ερωτηματικά που λύονται μόνο αν σκεφτούμε και μελετήσουμε γεωλογικά στοιχεία που συστηματικά αποκρύπτονται.Τα μυστικά αυτά τα ήξεραν και τα διαχειρίστηκαν  παλιοί ναζί που πιθανό σήμερα προωθούνται μέσω και της πολιτικής ,της κρίσης,της οικονομίας σε πολλούς λαούς αν όχι σε όλους.
    …..
  Όταν διασπάστηκε η ΑΙΓΗΙΣ η ξηρά που κάποτε αποτελούσε το Αιγαίο δημιουργήθηκαν τα νησιά που είναι κατάλοιπα της ενιαίας εκείνης ξηράς που όμως είχε και κάποια θαλάσσια περάσματα πριν δημιουργηθή το σημερινό Αιγαίο.
    Οσο υπήρχε η ΑΙΓΗΙΣ η Ελλάδα συνδεόταν μαζί με την Ευρώπη με την Μικρά Ασία και την Αφρική..Το σχήμα όμως δεν πρέπει να ήταν το σημερινό.Η Κρήτη και η Κύπρος ήσαν στο κέντρο της Αιγηίδας,δηλαδή δίπλα στην Αττική περίπου.Η κρήτη σαν κομμάτι παζλ ταιριάζει μεταξύ Ευβοιας και της απέναντι ακτής της Μικράς Ασίας κάπου περί την Λέσβο.
   Αν στρίψεις τον σημερινό χάρτη της περιοχής δεξιά η Κύπρος προωθείται προς το κέντρο του Αιγαίου δίπλα στην Αρκαδία και έτσι εξηγείται πως η διάλλεκτος της Κύπρου είναι η Αρκαδοκυπριακή αλλά και σε σχέση με την Κρητομηνωική..Παρόμοιες ομοιότητες συναντώνται και σε παρακείμενες περιοχές.
  Η Ριθυμνία(το Ρέθυμνο) δεν είναι παρά η ΜΙΘΥΜΝΑ της Λέσβου.Το Λασίθιο της Κρήτης δεν είναι παρά η αρχαία Λαπίθη (Κύθπροςε,Ελλάς). 

   Αυτά βέβαια δεν μας τα είπαν κι ούτε αφήνουν την γνώση να αναπτυχθή και την παιδεία.
Ζούμε ένα 1933 του εθνικοσοσιαλισμού όταν καίγανε τα βιβλία οι Χιτλερικοί,δηλαδή την γνώση.
Γιατί κρύβουν τα βιβλία από τις βιβλιοθήκες συστηματικά εδώ και χρόνια με καθοδήγηση της ΟΥΝΙΑΣ και του Βατικανού όσο και της τράπεζας του Βατικανού ΙΟΡ που είναι πίσω απο την οικονομική κρίση επίσης. 
Για όσους αμφιβάλουν για τις προθέσεις του παπισμού -ουνίας κατά του χριστιανισμού που θέλουνν να μετατρέψουν σε συστημα εξουσίας ας ερευνήσουν την  δράση του Βατικανού που καταγγέλλεται από συγκεκριμένα επιβεβαιωμένα ντοκουμέντα. 
Σήμερα ο καθολικισμός επιρηεάζεται από την αντίχριστη νέα τάξη και αποδέχεται την παιδοφιλία ,τους γάμους ιερέων!! κι άλλα απίθανα και ξένα προς την δομή του χριστιανισμού.
  Βατικανό θέλαν να φτιάξουν και το Αγιο Όρος και οι σημερινοί Ρασπούτιν που ακολουθούν την «λογική» του εγκλήματος για να κυριαρχήσουν με ήπιους τρόπους όπως είναι η εκμετάλλευση των ιερών κειμηλίων και το real estate.
 Γιατί η σημερινή κρίση καθοδηγείται από παρόμοιους κύκλους με βασικό ρόλο να τον παίζει η μασονία και οι πολυεθνικές πλέον μυστικές υπηρεσίες που έχουν αρχίσει να παίζουν σαφή φιλορωσικό ρόλο στα πλαίσια νέας υπερδύναμης σ΄αντίθεση στην ..παλιά που ήταν η Αμερική στην οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα ενώ το ευρώ πάνε να το κάνουν αντιπαλο δέος στο δολλάριο.
    Αλλά η Αργεντινή δεν  θα έβγαινε  από την κρίση αν δεν χρησιμοποιούσε το δολλάριο έστω και συμβατικά και βέβαια αν δεν σήκωνε κεφάλι η πολιτική όσο και ο λαός.Κι εμάς πάνε να μας κοιμίσουν με νέα μέθοδο εξόδου από την κρίση μέσω της..θανατώσεως του λαού.
   Σήμερα δεν υπάρχει μεγαλόμισθος  εφόσον  συνεχίζονται οι μειώσεις ,Ουτε μεγαλοσυνταξιούχος ..Η τακτική της λιτότητας θα αυξάνει την κρίση αρα αυτοί που δημιούργησαν την κρίση είυε είναι οι ίδιοι οι κυβερνώντες είτε ελέγχονται απόλυτα από τους όποιους προηγούμενους.
   Το ευρώ έχει δημιουργηθή ως αντίπαλο εχθρικό δέος προς την δραχμή..Εγινε λόγω της κακής του ισοτιμίας πληθωριστικό.Μια νέα ισοτιμία σήμερα με την δραχμή σε άυλη μη πρακτική μορφή και τα άλλα νομίσματα θα έλυε τα προβλήματα που καθημερινά αυξάνουν την ανεργία και βαθαίνουν την κρίση.Η κυβέρνηση δεν κινείται προς έξοδο από την κρίση αλλά πάει να μας πνίξει για να κάνει χώρο σε εβραίους σιωνιστές που θα πάρουν τα σπίτια μας μέσω των διαφόρων  υπό κατασκευή νέο-Ελλήνων που θα χειροκροτήσουν τον νέο θεό.
  Στην Γένεση στην παλιά διαθήκη γίνεται λόγος για τον Νεβρώδ ο οποίος κυνηγά τον Χριστό.Δηλαδή τον σατανά.Το κακό.Αυτό το σχέδιο του να κυνηγηθή ο Έλληνας κι ο κάθε άνθρωπος σαν άνθρωπος παιδί του Χριστού πήγανε να εφαρμόσουν οι ναζί ανα΄τον κόσμο αεφόσον η νέα τάξη έχει τις ρίζχες της στον βαζισμό και στιςε μεσαιωνικές και όχι μόνο αιρέσεις αλλά και στους Σταυροφόρους που υπερασπίζονταν τον χριστιανισμό σκοτώνοντας και κλέβοντας..
   Αρα υπάρχει σαφής έξοδος από την κρίση με διαμόρφωση αλλαγών σωστών κι όχι εχθρικών προς τον λαό και την οικονομία όσο και την επιβίωση.
   Την διαπραγμάτευση δεν την έκαναν γιατί θα δείξει την κακή συνενόηση που από την αρχή έγινε και οι ευθύνες θα πέσουν σε παλιούς και νέους. Γι αυτό θα πρέπει να παραιτηθούν από μόνοι τους αφού αποκαλυφθή όλη η αλήθεια θα αποδειχθή πως τα μαφιόζικα στοιχεία όσο και τα εγκληματικά κερδοσκοπικά παιγνίδια κατευθύνουν την κρίση εις βάρος της Ελλάδας αλλά και άλλων λαών αλλά και κατά των ίδιων των κυβερνόντων.
   Όταν εισέβαλε η Τουρκία το 1974 στην Βόρειο Κύπρο εκεί που ζούσε ο Κάσσαλος ο περίφημος  λαικός ζωγράφος της Κύπρου πήγαιναν τούρκοι σταρτιώτες σπίτι του και του ζητούσαν λεφτά..
Μετά από κλίγο καιρό τον έδειραν άσχημα και μετά λίγο καιρό πέθανε.
   Γιατί όμως ζητούσαν λεφτά;Ποιοι συνήθως ζητούν λεφτά  χωρίς να πρέπει.Οι μαφιόζοι προστάτες τω ν καταστημάτων,οι πειρατές,οι εισβολείς σε άλλες χώρες με κατακτητικούς σκοπούς..Τα λεφτά αυτά μπορεί να είναι οι φόροι που βάζουν οι κατακτητές όπως γινόταν επί Τουρκοκρατίας,επί Ενετοκρατίας κλπΑυτοί οι φόροι είναι αυτοί που σήμερα πληρώνουμε σαυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν τον νέο θεό που θα είναι ψευδής κι απατεώνας αντίχριστος.Δηλαδή κυριολεκτικά ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ.
   Γιατί το σχέδιο της Νέας τάξης που αναφγέρεται στο έργο 1984 του Όργουελ αναφέρεται σε συγκεκριμένα θέματα για την δημιουργία της παγκόσμιας δικτατορίας..
   Ο μεγάλος αδελφός του Όργουελ είναι ο βιαστής μεγάλος αδελφός που ελέγχει κάθε κίνηση του λαού ,κάθε ανάπτυξη γνώμης και κρίσης αντίθετης από την συμμόερφωση προς αυτόν τον μεγάλο δικτάτορα που επιβάλλει ο ίδος.
   Όπως οι ναζί στην Κρήτη κυνηγούσαν τους αντιστασιακούς και ονομάζονταν ΚΥΝΗΓΟΙ κυνηγούν σήμερα οι νεοταξικοί μασόνοι και Μπίλντερμπεργκλερς τους πολίτες,τους λαούς κι όχι μόνο τους Ελληνες όπως βλέπουμε.
  Καλούμε τους λαούς να αντισταθούν με εύνομες δημοκρατικές και συνδικαλιστικές πρωτοβπουλίες για να σωθούμε από τους αντίχριστους της οικονομίας που θέλουν να φέρουν την δυστυχία στην δημοκρατική Ευρώπη.
   Κξαλούμε την ΕΕ να αντιληφθή πως είναι δημοκρατική και να ελέγξει τα εχθρικά στοιχεία που συνομωτικά με την λιτότητα φέρουν καταστροφή και διάλυση .να θυμηθή πως ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και η δημοκρατία και η κοινωνική δικαιοσύνη είναι όσα χρειάζεται να υπερασπισθούμε όλοι.
   Το κυνήγι της Ε. συνίσταται στο να την εμποδίζουν μασόνοι και λύκοι της σημερινής μασονίας να συνατηθή με άλλους Ελληνες που θέλουν να αποκαλύψουν την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά και στην ανθρωπότητα.Ενας από αυτούς είναι ο τέως βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ.
  Καλούμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο που είναι και νομικός να αποκαλύψει την αλήθεια και την δίωξη της Ελληνίδας που γράφει την νέα Αποκάλυψη και γράφει στο facebook των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    Η  δίωξη της Ελένης είναι αντισυνταγματική κι αφορά όλο το λαό.
Δεν αξίζει η Ελλάδα αυτή την μεταχείριση.Ούτε οι Ευρώπη ούτε οι λαοί.
Όταν η Γαλλία είχε κατακτηθή από την Πρωσσία έγινε η κομμούνα που πήρε κάποια μέτρα που θα βοηθούσαν την γαλλία να ξεπεράσει την κρίση.Οι Πρώσσοι έπνιξαν στο αίμα την Γαλλία.
Αλλά ποιοι είναι οι Πρώσσοι της Ελλάδας σήμερα;

ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ









 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/8/12

    Είναι πολύ δύσκολο να διαβάσεις αυτό το κείμενο. Έχει πολλά συντακτικά λάθη και ασυνέχειες. Εγώ δεν κατάλαβα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή