Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

Η σύγχρονη εποχή καταδιώκει την πίστη στον Ιησού Χριστό!





Η σύγχρονη εποχή καταδιώκει  την  πίστη στον Ιησού Χριστό. Ο πιστός που δε βλέπει το διωγμό της πίστης, πρέπει να αρχίσει να αμφιβάλει για την πίστη του. Ο Κύριος είπε, αφού εμένα κατεδίωξαν, θα καταδιώξουν κι εσάς.
        Ο Χριστός είναι το θεμέλιο της ζωής. Ουδείς δύναται να βάλει άλλο θεμέλιο , από αυτό που υπάρχει,  ο Ιησούς Χριστός! Γιατί καταδιώκεται το θεμέλιο της ζωής; Η απειλή του διαβόλου κατά του Θεού είναι η ανυπαρξία. Ο διάβολος διαλύει την ενότητα του κόσμου και μέσα από την διάλυση πολεμάει τη ζωή. 

          Αυτό είχε γίνει αντιληπτό και πριν το Χριστό από τους αρχαίους Έλληνες. Ο μύθος του Κρόνου έχει αυτό το νόημα. Είναι ένας μύθος με χριστιανικό περιεχόμενο πριν το Χριστό. Οι αρχαίοι λόγιοι είναι οι πριν το Χριστό Χριστιανοί. Ο Κρόνος είναι ο χρόνος, δηλαδή η προσκόλληση στα παροδικά πράγματα, που τρώει τα παιδιά του. Όποιος προσκολλάται στα παροδικά πράγματα χάνει τη ζωή του.
Να ζείτε λέει το Ευαγγέλιο σ΄ αυτόν τον κόσμο, χωρίς να είστε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου. .
       Υπάρχει ένα  μιαρό πνεύμα που πολεμάει να καταστρέψει τη ζωή! Δείτε πώς επιβουλεύεται το πιο χαρούμενο γεγονός , τον ερχομό του καινούριου ανθρώπου στον κόσμου: τη γέννηση του ανθρώπου!
        Ο Χριστός ευλόγησε το γάμο και την οικογένεια. Η σύγχρονη εποχή ευτελίζει το γάμο και διαλύει την οικογένεια. Ο Χριστός ευλόγησε τα παιδιά. Το σύγχρονο πνεύμα απομακρύνει τα παιδιά απ΄ τους γονείς τους. Δεν υπάρχει επαφή μεταξύ τους. Δείτε πως κάποιες ενέργειες πώς στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα, στη μείωση των γεννήσεων:
      Λιγότερη συνοχή στην οικογένεια, λιγότερες γεννήσεις.
      Περισσότερη ομοφυλοφιλία, λιγότερες γεννήσεις.
      Ευτελισμός του γάμου, λιγότερες γεννήσεις.
      Μεγαλύτερη ανεργία των νέων, λιγότερες γεννήσεις.
      Περισσότερη αυτοαπομόνωση των νέων, λιγότερες γεννήσεις.
      Περισσότερο άγχος και ανασφάλεια, λιγότερες γεννήσεις.
       Τεκμήριο του τρίτου παιδιού, κατάργηση των φοροαπαλλαγών των πολυτέκνων, λιγότερες γεννήσεις.
     Περισσότεροι αυτοκαταστροφικοί δρόμοι (αθεϊσμός, γνωστικισμός, μέθοδος ελέγχου του νου, γιόγκα κ.α.) , λιγότερες γεννήσεις.
     Ο Γιουγκ σε μια επιστολή του γράφει πως ο κεφαλαιοκράτης πάσχει απ΄  τον ενδόμυχο φόβο του υπερπληθυσμού.
       Ο Κύριος είπε πως είναι ένα με τους φτωχούς και τους ελάχιστους. Πως ό,τι γίνεται σε κείνους, γίνεται στον Ίδιο. Η αδικία σε βάρος τους είναι αδικία στον Κύριο. Αυτοί που λαμβάνουν μέτρα όπως είναι το τεκμήριο του τρίτου παιδιού και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών των πολυτέκνων, να προσέξουν μήπως γίνουν βάρος στον Κύριο. Στην περίπτωση αυτή, ακόμα κι αν δεν λογοδοτούν στην δικαιοσύνη των ανθρώπων, θα δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη του Θεού.



http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου