Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

ΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ.

 
 
Πέμπτη φάλαγγα
Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός μιας πολιορκούμενης πόλης ή εμπόλεμης χώρας εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Το είδος αυτό της προπαγάνδας μπορεί να είναι είτε εγχώριο (εσωτερική), είτε εξωτερική (εκ του εχθρού) και εκδηλώνεται με.....
διασπορά ψευδών ειδήσεων (ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες - φέιγ-βολάν) μέχρι και δολιοφθορές. 
Ο όρος τέθηκε σε χρήση για πρώτη φορά κατά τον Ισπανικό εμφύλιο πόλεμο (1936-1939) όταν στη πολιορκία της Μαδρίτης εκτός από τις τέσσερις φάλαγγες του στρατού που έκαναν την επίθεση κατά της πόλης, υπήρχε και εντός αυτής σημαντική μερίδα πληθυσμού υπέρ των πολιορκητών η οποία και υπέσκαπτε τη θέση των υπερασπιστών.
Τα ΜΜΕ είναι η κύρια δύναμη της πέμπτης φάλαγγας και το  λένε οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.
«Το επάγγελμα των δημοσιογράφων είναι να καταστρέφουν την αλήθεια, να ψεύδονται ασυστόλως, να διαστρεβλώνουν, να δυσφημούν, να πέφτουν δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάνε την πατρίδα τους και το γένος τους για τον επιούσιο. Το ξέρετε  και το ξέρω τι είδους βλακεία είναι αυτή να κάνουμε πρόποση για ένα ανεξάρτητο τύπο. Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών που βρίσκονται στα παρασκήνια. Είμαστε οι μαριονέτες που αυτοί τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων.  
Είμαστε διανοούμενες πόρνες (intellectual prostitutes)».( Πηγή : Labor’s Untold Story, by Richard O. Boyer and Herbert M. Morais, published by United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY, 1955/1979.)
Παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο φοβίζουν τους πολίτες κρύβουν ειδήσεις αλλοτριώνουν συνειδήσεις  πιστεύουν  και   υποστηρίζουν  το δόγμα  τα πλούτη ευτυχία η φτώχεια αμαρτία, ο φτωχός είναι και αμαρτωλός.
Λοιδόρησαν κορόιδεψαν  απαξίωσαν   έναν Σαρτζετάκη  όταν είπε είμαστε έθνος ανάδελφο  ,είχαν θεατρικές παραστάσεις έτοιμες ,κουκλάκια που τα ονόμασαν αγκαλίτσα, τον εξαφάνισαν, ποιον; ένα άνθρωπο που τόλμησε να τα βάλει με το παρακράτος όταν ένας Κ Καραμανλής την εποχή της παντοδυναμίας του έλεγε ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;
Πριν τον πόλεμο υπάρχει οικονομικό πρόβλημα .
Μας το δημιούργησαν  ,σκοπό τους  ο διαμελισμός  της χώρας και ο μετοικισμός  των Ελλήνων .
Συμμάχους  δεν έχουμε ,το ΝΑΤΟ δεν επεμβαίνει  σε διαμάχη μελών του, η ευρωπαϊκή  ένωση δεν εγγυάται τα σύνορα μας, οι πολιτικοί  ταγοί μας μέσα στην βουλή ,αλληλοκατηγορούνται αποκαλώντας ο ένας τον άλλον προδότη, εγώ τους πιστεύω αφού το λένε, δεν διαφωνώ.
 Εμείς τι κάνουμε;
Τίποτε
Βλέποντες βλέπωσι και μη ίδωσι, και ακούοντες ακούωσι και μη συνιώσι,



ΠΗΓΗ:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/07/blog-post_4963.html#ixzz21ra8NYp8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου