Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2012

Ως πότε θα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο κύριος της φωτογραφίας; Ως πότε θα κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο κύριος της φωτογραφίας;



Εξαφανισμένος από τη δημοσιότητα και την καθημερινότητα, φροντίζει όμως πάντα με “εκνευριστικές” δηλώσεις του να μας υπενθυμίζει το καταστροφικό πέρασμά του από την πρωθυπουργία της Ελλάδας. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου, γνωστό και ως ΓΑΠ.

Mind the Gap φώναζε μάταια τόσα χρόνια στο μετρό του Λονδίνου ο εκφωνητής. Δεν τον πήραμε όμως στα σοβαρά. Ούτε εμείς ούτε οι ευρωπαίοι αφήνοντάς τον να ανέλθει στην εξουσία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει τα ταξιδάκια του, απολαμβάνει τις βουτιές του, ως νέος Σεβάχ διασχίζει τις θάλασσες, γυμνάζεται, βραβεύεται ακόμη και από Ελληνες (!!!) για την «προσφορά του στη διεθνοποίηση της παιδείας», κάνει μια ζωή χαρισάμενη και ενίοτε προβαίνει σε δηλώσεις όπως το “αν εφαρμόσουν -αντί για εφαρμόσουμε- σωστά το πρόγραμμα”.

Αυτό το “εφαρμόσουν” αποτελεί και απόδειξη ακόμη του πόσο ξένος με την Ελλάδα είναι αυτός ο …κύριος. Αυτός ο κύριος που όποτε μιλούσε παρουσιαζόταν ως θύμα αντί για θύτης.

Φέρνω στο νου μου τις στιγμές που μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου μας διέσυραν στο εξωτερικό. Διεφθαρμένοι, Τιτανικός και δε συμμαζεύεται.

Φέρνω στο νου μου τα καταστροφικά, ισοπεδωτικά και πρωτοφανή μέτρα που έλαβαν αποτελειώνοντας την αισθμαίνουσα ελληνική οικονομία δίχως να ανοίξει μύτη.

Φέρνω στο νου μου το πως σε αντιδιαστολή με το Τάσσο Παπαδόπουλο παρέλαβε ελεύθερο ανεξάρτητο κράτος και το παρέδωσε ως αποικία στους ξένους.

Φέρνω στο νου μου το πως παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2010 (και αυτό ελάχιστοι το έχουν αναδείξει, αν όχι κανείς) και ενώ τα spreads είχαν αρχίσει να υποχωρούν αισθητά πέφτοντας κάτω από τις 600 μ.β., με τις εμπρηστικές δηλώσεις του ότι αν δεν αναδειχθούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα προκηρύξει εκλογές, τα εκτίναξε σε δυσθεώρητα ύψη.

Φέρνω στο νου μου τα πειράματα που έκανε με το “δημοψήφισμα” για να εξυπηρετήσει αυτό που προφανώς είχε στο νου καθώς όλες του οι αποφάσεις στο όσο πρόλαβε να μας κυβερνήσει δε διακρίνονταν για τη δημοκρατικότητά τους.

Φέρνω στο νου μου το νόμο για τη χορήγηση της ιθαγένειας σε ανθρώπους που με το καλημέρα παραβίασαν τους νόμους της χώρας εισερχόμενοι λαθραία σε αυτή.

Φέρνω στο νου μου τις καταγγελίες που έγιναν για διόγκωση του ελλείμματος από στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ.

Και αναρωτιέμαι, ως πότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος;

Αλλά και ποιος να τον συλλάβει; Αυτός με του οποίου την ψήφο κυβερνά πλέον τον τόπο;

Οπότε κε Παπανδρέου μην ανησυχείτε… Παίξτε άφοβα με το πουλί που κρατάτε στη φωτογραφία. Οι φιλόδοξοι προεκλογικοί τιμωροί σας…κελαηδούν κι αυτοί αδιάφορα…




του Στρατή Μαζίδη
http://freepen.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, θα στηθούν εξπρες λαικά δικαστήρια. Το ζήτημα είναι ΟΜΩΣ πως η οργή ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συμπέσει με τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις της γείτονος Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή