Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΓΝΗΣΙΟΥΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ, ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ, ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.



ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ, ''ΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ'', ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, (ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ''...



ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΑΧΝΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

ΜΕΡΙΚΩΣ  ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ''ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ''.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΣΤΕΓΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ''ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ''...

Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ''ΣΥΡΙΖΑ'' ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ''ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ''....

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΧΕΤΟΥ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΗΘΩΝ, ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ....

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....



ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ....

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ''ΣΥΡΙΖΑ'', ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.



ΜΗ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ '' ΦΕΡΕΛΠΙ '' ΝΕΟΥ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΠΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ''ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ''  Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ''ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ'' ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ:



Η Ανανεωτική Κομμουνιστική και Οικολογική Αριστερά, που στην ιστοσελίδα της έχει τον σκύλο Λουκάνικο ως πρώτη εικόνα!

Οι Οικοσοσιαλιστές με την ομάδα «Κόκκινο» και το «Ξεκίνημα» αποτελούσαν μία συνιστώσα, γνωστή ως «2ο κύμα». Μέσω αυτής, οι Οικοσοσιαλιστές εστίαζαν σε οικολογικά και πολιτικά θέματα, ενώ το «Κόκκινο» επικεντρώθηκε κυρίως στα ζητήματα των μεταναστών και στην ενίσχυση των αριστερών κινημάτων. Το «Ξεκίνημα», όμως, που απαιτούσε τη διάλυση του ΔΝΤ και της Διεθνούς Τράπεζας και χαρακτήριζε «νερόβραστες και ασαφείς» τις θέσεις του Συνασπισμού τελικά αποχώρησε κι έτσι το «2ο κύμα» διαλύθηκε.

Η ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), που έχουν τις πολιτικές τους καταβολές στην προδικτατορική εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και παραδοσιακά είχαν τριβές με το ανανεωτικό κομμάτι του Συνασπισμού. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δραστήρια συνιστώσα, στην οποία εντάσσεται και ο Ρούντι Ρινάλντι και η οποία επιθυμεί «να μη γίνει η χώρα αποικία και ο λαός δούλος». Βέβαια, στον Συνασπισμό οι δικές της απόψεις δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς, καθώς παλαιότερα η ΚΟΕ τον χαρακτήριζε «προϊόν εγχειρημάτων της γκορμπατσοφικής περιόδου»!

Η  Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ), μιλάει στα μέλη της με τα λόγια του Μαρξ, του Γκράμσι και του Τρότσκι, για «μια νέα κοινωνία», αλλά στο Ιντερνετ εκτοξεύει και πύρινες ατάκες του τύπου «να μην αφήσουμε σε χλωρό κλαρί τους Νεοναζί»! Η ΔΕΑ απορρίπτει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τον «λαγό του αστικού πολιτισμού» Πάνο Καμμένο και ζητάει κλιμάκωση των μαζικών αγώνων σε συνεργασία με το ΚΚΕ ή και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ή, στη χειρότερη περίπτωση, σε συνεργασία με τη συνιστώσα ΚΕΔΑ (Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς) που προήλθε από το ΚΚΕ.

Το ΔΗΚΚΙ, που ίδρυσε ο Δ. Τσοβόλας το 1995, αφού πρώτα ο πρώην υπουργός Οικονομικών το εγκατέλειψε και τα εναπομείναντα στελέχη το μετονόμασαν σε «ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά». Σήμερα, πλέον, τα στελέχη του ανεβάζουν στο δίκτυο άρθρα με θέμα «Ο δωδεκάλογος της Αντίστασης», «Το νέο ΕΑΜ» και «Δεν είναι κρίση, είναι γερμανική εισβολή». Μάλιστα, την Κυριακή που μας πέρασε, είχαν τη χαρά να δουν μία δική τους, την Ευγενία Βαμβακά, να βγαίνει βουλευτής στον Πειραιά! Πράγμα για το οποίο δικαιούνται να ζηλεύουν άλλες συνιστώσες, όπως η ιδρυτική συνιστώσα ΑΚΟΑ.

Η συνιστώσα Ρόζα του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται τη Δημοκρατία των Σκοπίων με το συνταγματικό της όνομα, δηλαδή ως Μακεδονία

Αν όλα αυτά σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς θα βρει σημείο συνεννόησης με τις 12 συνιστώσες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει σ’ αυτές να προσθέσετε και τους αντιμνημονιακούς του ΠΑΣΟΚ (όπως η Σοφία Σακοράφα), τους διαφόρους ανεξάρτητους συνεργαζόμενους, τις προσωπικότητες που μετείχαν στα ψηφοδέλτια (όπως ο συγγραφέας Π. Τατσόπουλος) και εκείνους που πρόσκεινται στο Μέτωπο του Αλ. Αλαβάνου. 


ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.


ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ ή ''ΙΟΥΝΗ'', ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ''ΑΛΛΟΥΣ'', ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ''ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ''.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΟ 'Η ΛΑΘΟΣ.

ΕΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΣΑ.

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ....


ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/6/12

    και δυστυχως υπαρχουν και αλλα ..........

    να παρουν πισω οι καταδικασμενοι συνεργατες των ες,ες οι τσαμηδες πισω τις περιουσιες τους !!!!!
    και φυσικα .... στη θρακη δεν υπαρχουν μουσουλμανοι, αλλα τουρκοι, που μαλιστα συνεργαζονται με τον συριζα ........ και ας ειναι ακροδεξιοι τουρκοι .......

    δηλαδη, οπου ακροδεξιος και εθνικιστης γείτονας, ο συριζα μαζι !!!!!!!!!!!!

    ελκα μωρε τωρα, τι πειραζει ....... αρκει να υπαρχουν αρκετες κοκκινες βαφες μαλλιων, να βαφονται οσες ψηφιζουν συριζα !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή